Menu

Styrker sig med boksetræning

image
07. april 2018 kl. 13:37

Til dunkene rytmer og opildnende råd prøvede Taastrup FC's u14 drenge kræfter med 2 timers boksetræning. 

 

I samarbejde med Høje-Taastrup Bokseklub havde Taastrup FC aftalt 2 timers intensiv fysisk træning. Og intensivt det blev det. 

 

"At være god til fodbold handler også om god fysik, koordination og hurtighed. Alt sammen noget man genfinder i bl.a. boksetræning", udtaler træner for u14 Kim Jacobsen og fortsætter. " Vi gør meget ud af, at vores træning skal være givende og samtidigt sjov. Derfor prøver vi at variere vores fysiske træning med en anderledes træningsform end den, vi normalt afholder. Dels for afvekslingens skyld, og dels for at vi trænere kan få ny inspiration".

 

Målt på de store smil efter træningen er der ingen tvivl om, at alle 30 fremmøde drenge synes, at det var en succes, fortæller Kim Jacobsen, og slutter: "Efter 2 timer sammen med bokseklubbens dygtige  trænere, er vi i overvejelser om et længervarende træningsforløb til vintersæsonen 2018/19". 

 

Er man årgang 2004 og har lyst til at spille fodbold, så er man mere end velkommen i Taastrup FC. Der trænes som udgangspunkt 3 gange om ugen på Nybolig Park, men kan man kun den ene, er det også helt fint.