Menu

Taastrup FC U14 vinder bronze til Sjællands Mesterskaberne i fodbold

image
18. juni 2018 kl. 07:53
Et godt spillende TFC U14 hold blev nr. 3 i DBU’s Sjællands Mesterskaber.

Taastrup FC kom foran i deres semifinale mod Frem Hellebæk, og efter flere gode og gennemspillede angreb, slog Aron Korsgaard Jacobsen en perfekt stikning i dybden til Johan Juul Andersen, der takkede og iskoldt placerede bolden i målet bag den fremadstormende målmand. I 2 halvleg kom Frem Hellebæk bedre med og kom på slutresultat 1-1. Da kampen skulle afgøres, gik den i straffespark, men desværre for TFC trak Frem Hellebæk sig bedst ud af den duel og vandt 7-8.

”Det er altid ærgerligt at misse finalen efter en straffesparkskonkurrence, men jeg må tage hatten af for drengene, at de formår at sætte sig op og gå ind i kampen om 3-4 pladsen med fuld speed. Her ventede AIK Strøby, og her fightede drengene sig til en flot bronzemedalje ved at vinde 3-1 på to mål af David Vejsmose og et mål af Zain Ali”, fortæller cheftræner Kim Jakobsen og fortsætter:

”At vi havner som de tredje bedste på Sjælland er i høj grad en ros til alle drengene. De har ikke bare i kampe, men også til træning, udvist en koncentration og fightervilje og lyst til at udvikle sig gennem hele sæsonen. Selv om sæsonen nu er slut, fortsætter vi med træning henover sommeren med ugentlige trængninger og DBU’s fodboldskole i uge 31. Vi er en stor afdeling med et godt fællesskab både på og uden for banen, og man er mere end velkommen”, slutter cheftræner Kim Jakobsen.