Menu

Taastrup FCs U13 løb med 1. pladsen

image
13. april 2017 kl. 16:31
Taastrup FC’s u13 drenge spillede sig i weekenden til en 1. plads i det store opstartsstævne Jernløse Cup, der skyder forårssæsonen i gang.

”Et opstartstævne er altid spændende. Det er her vi trænere ser, om vinterens fysiske og taktiske træning har givet pote”, udtaler Kim Jacobsen, træner i Taastrup FC og fortsætter ” Vi trænere ser 3 velspillende og fysisk stærke hold fra Taastrup FC gå på banen og gennem 5 kampe give alt, hvad de har.

Finalekampen endte efter forlænget spilletid i straffespark. Her trak Taastrup FC sig sejrrigt ud af denne på nærmest overlegen vis efter en fantastisk målmandspræsentation med 4 redninger. ”At vi vinder på den måde sætter prikken over i’et og der skal lyde en kæmpe ros til vores målmand og vores målmandstræner” Slutter Kim Jacobsen.

Næste store turnering for Taastrup FC’s u13 drenge er den internationale turnering i Nørhalne i Nordjylland, hvor ikke mindre end 700 hold fra ind- og udland deltager. Ud over glæden ved fodbold, rummer årgangen et stærkt fællesskab og et socialt liv med spilleraftner og familie-arrangementer i Taastrup FC’s nye klubhus.

Alle drenge fra årgang 2004 i Taastrup og omegn er velkomne i Taastrup FC, hvis de vil spille fodbold og være en del af fællesskabet. Man kan ringe til årgangsleder Tórun Andersen på tlf. 61305890. Årgangen træner mandag, tirsdag og torsdag 17 – 18.30. Årgangen har plads til alle spillere lige fra eksperten til nybegynderen.