HS1 - Taastrup FC gik fuldstændig ned i 2. halvleg

image
31. maj 2016 kl. 19:58

Taastrup FC’s DS-hold spillede lørdag den 28. maj hjemmekamp mod et af rækkens tophold nemlig Roskilde KFUM.

Taastrup lagde meget stærkt ud og tilspillede sig 4 pæne målchancer inden for kampens første 4 minutter. Den største chance gik til Julius Lip, da Mickey Mikander spiller ham helt alene med målmanden, men desværre går Julius’ skud ved siden af målet. Det skulle senere hen i kampen vise sig at blive skæbnesvangert, at ingen af disse chancer blev omsat i mål.

Efter 18 minutter blev Taastrup desværre ramt af et alvorligt uheld. En KFUM-spiller gik noget voldsomt ind i en hovedstødsduel med Mickey Mikander og kom for sent. Mickey blev ramt i hovedet og faldt bevidstløs til jorden. Han måtte blive liggende på banen i ca. 20 minutter indtil han blev afhentet af en ambulance og kørt på skadestuen. Mickey er nu hjemme igen og har lidt hovedpine men ellers har han det fint nok.

Taastrup FC gik noget i stå efter den lange pause i kampen, men alligevel blev det dog til et par chancer. Julius Lip havde et godt forsøg efter 35 min og i minuttet efter sparkede Tonni Adamsen et hjørnespark direkte på overliggeren. KFUM havde også deres chancer, men stillingen var fortsat 0-0, da dommeren fløjtede til pause.

2. halvleg udviklede sig meget hurtigt til en ren massakre. KFUM startede som lyn og torden og  scorede til 1-0 allerede i halvlegens første minut og 2 minutter senere gjorde de det til 2-0. KFUM diskede i 2. halvleg op med ren champagnefodbold og blæste Taastrup ud af banen. Efter scoringer i det 53., 57., 73., 84. og 86. minut sluttede kampen med en storsejr til Roskilde KFUM på 7-0.

Cheftræner Tommy Olsen udtalte efter kampen, at han i sin lange fodboldkarriere ikke mindes nogensinde at have oplevet en sådan forskel på 1. og 2. halvleg. Efter en godkendt 1. halvleg ramte rigtig mange TFC’ere deres absolutte bundniveau i 2. halvleg. Efterhånden som KFUM fik scoret deres første 2-3 mål, mistede TFC fuldstændig troen på at de kunne være med. Det skinnede her tydeligt igennem, at Taastrups hold er meget ungt.

TFC skal heldigvis ikke vente så mange dage for at få muligheden for at genvinde noget selvtillid, idet holdet allerede på onsdag den 1. juni kl. 19:00 spiller pokalkamp på hjemmebanen i Taastrup Idrætspark mod Tuse, som holdet også møder i Danmarksserien. Næste turneringskamp er på lørdag den 4. juni kl. 15:00 på udebane mod Kolding BK.

Der er nu kun 3 kampe tilbage. Taastrup FC skal mindst sikre sig 6 point i disse kampe for at have en realistisk mulighed for at undgå nedrykning. Lad os håbe, at TFC sikrer sig i hvert fald 1 point i den vanskelige udekamp i Kolding.