Menu

Taastrup FC havde Store Bededag en off day i Tarup-Paarup

image
24. april 2016 kl. 22:59

Efter den vigtige sejr i sidste week-end i Tuse havde rigtig mange af holdets fans valgt at bruge Store Bededag til at tage turen til Odense for at se kampen mod de lokale helte fra Taarup-Paarup, der lige som Taastrup havde hentet 9 point i sæsonens 4 første kampe.

Det skulle desværre hurtigt vise sig, at Tarup-Paarup var mest klar fra kampens start. Der var spillet mindre end 2 minutter, da hjemmeholdet bragte sig foran med 1-0. Taastrups off side taktik kiksede og en Tarup-Paarup-angriber fik frit løb mod mål og placerede sikkert bolden i kassen.

Det var noget af en mavepuster for Taastrup, der slet ikke formåede at spille sig ind i kampen i det første kvarter. Taastrups målmand Magnus Hoffmann måtte diske op med en flot redning efter 9 minutter for at holde sit hold inde i kampen.

Efter det første kvarter kom Taastrup noget mere med i kampen og begyndte at tilspille sig målchancer. Efter 21 minutter gav det bonus, da Mickey Mikander udlignede til 1-1. Julius Lip førte bolden hurtigt frem i venstre side og lagde et godt indlæg ind i feltet, hvor Mickey Mikander flot kom første på bolden og sikkert placerede bolden i mål.

Taastrup fortsatte det gode spil og efter 25 minutter havde Mickey Mikander et godt hovedstød, der dog gik over mål. Tarup-Paarup sluttede halvlegen af med at brænde en kæmpechance lige før halvlegsfløjtet lød. Stillingen 1-1 var dog nogenlunde retfærdig efter første halvleg, hvor Taastrup efter en katastrofal start spillede sig fornuftigt ind i kampen.

Taastrup FC havde fra starten af 2. halvleg vanskeligt ved at sætte deres præg på kampen. Den figthervilje, der normalt præger holdet, var ikke rigtigt til stede. Efter 66 minutter bragte Tarup-Paarup sig foran med 2-1 efter et indlæg ind i feltet. Magnus Hoffmann blev i tvivl om hvorvidt han skulle gå ud og forsøge at komme først på bolden, men ombestemte sig, hvorefter en Taarup-Paarup angriber relativt ugenert kunne heade bolden i mål. I de følgende minutter havde hjemmeholdet endnu et par farlige forsøg, der dog ikke gav mål.

Efter 73 minutter havde Taastrup 2. halvlegs eneste farlige målchance. Efter en flot dribletur lagde Tonni Adamsen en flad bold ind i feltet, men desværre blev Silius Motlags afslutning blokeret af en forsvarer.

Tarup-Paarup var mere effektive. Efter 80 minutter bragte holdet sig foran med 3-1, da en angriber lidt nemt fra tæt hold kunne sparke et hjørnespark i mål. Det blev i det 85. minut til slutresultatet 4-1 efter en friløber, der meget lignede en gentagelse af kampens første mål.

Taastrup måtte således rejse hjem fra Odense med et stort nederlag. Desværre kan der ikke indvendes noget mod resultatet. Taastrup havde en kollektiv off day. Måske skal det retfærdigvis til slut nævnes, at Taastrup var noget svækket inden kampen, idet 4 spillere fra startopstillingen grundet karantæner og skader ikke kunne være med. Det blev ikke bedre af, at 2 spillere måtte udgå af kampen grundet skader. Lad os håbe, at de fleste af disse spillere bliver klar til næste kamp, der er lokalopgøret mod Greve. Kampen spilles fredag den 29. april kl. 18:30 i Taastrup Idrætspark. Spillere og trænere håber på stor opbakning fra hjemmepublikummet til den vigtige kamp mod topholdet fra Greve, der kæmper hårdt for at rykke op i 2. division.