HS1 - Vigtig sejr til TFC i Karlslunde

image Arkiv foto
Ingolf Skafte
01. oktober 2017 kl. 22:31

TFC spillerede lørdag den 30/9 på udebane mod Karlslunde. Efter en række nederlag havde TFC virkelig behov for igen at hente point.

TFC virkede fra kampens start ret tændte og allerede efter 12 minutter gav det gevinst, da der helt korrekt blev dømt straffespark til TFC. Julius Lip udnyttede sikkert den store chance og bragte sit hold foran med 1-0.

Allerede et par minutter senere var TFC på spil igen. Julius Lip fik en god stikning i dybden, men Karlslundes målmand parerede hans skud. Tonni Adamsen var hurtig til at følge op og scorede sikkert.

Herefter kom Karlslunde bedre med i kampen og tilspillede sig en del store målchancer i løbet af 1. halvleg. Specielt var de farlige på dødbolde, men heldigvis for TFC var Karlslunde ikke særlige effektive, så TFC kunne gå til pausen foran med 2-0, måske ikke helt efter fordeling af spil og chancer.

Kampen var ret lige i begyndelsen af 2. halvleg med pæne målchancer til begge hold. TFC var meget stærkere organiseret i forsvaret end i de foregående kampe. Som 2. halvleg skred frem pressede Karlslunde mere og mere på for at få reduceret, men de blev kun i enkelte situationer rigtig farlige. Efter ca. en times spil fik Karlslunde dog helt korrekt tilkendt straffespark. TFC’s målmand Mads Henriksen, der var tilbage på holdet efter en skadespause på et par kampe, holdt hovedet koldt. Han reddede meget flot straffesparket helt nede ved den ene stolpe.

Karlslunde fortsatte med at presse på og efter 73 minutter lykkedes det dem at reducere til 1-2 efter et superhurtigt contraangreb.

Heldigvis lod TFC sig ikke slå ud af reduceringen. Holdet tilspillede sig i de efterfølgende minutter et par gode chancer og efter 83 minutter bragte TFC sig foran med 3-1. Simon Højbjerg headede et hjørnespark ned for fødderne af Julius Lip, som stod med ryggen mod mål. Lip vendte sig lynhurtigt om og sparkede resolut bolden i mål.

TFC styrede herefter sikkert den resterende del af kampen og i det 90. minut blev det 4-1. Mads Henriksen spillede på et udspark godt hjulpet af den kraftige medvind Julius Lip alene med Karlslundes målmand. Julius dirigerede fra en noget spids vinkel bolden i mål.

Der var stor glæde i TFC-lejren efter sejren over Karlslunde. Holdet leverede en holdindsats af rang og udviste i denne kamp stor effektivitet i afslutningerne.

Næste kamp spilles på lørdag den 7. oktober kl. 13:00 på hjemmebane mod Holbæk, som ligger nr. 2 i rækken.