HS1: Taastrup FC får atter point

image Arkivbillede: Martin Olsen
03. april 2017 kl. 07:17

Nu kunne overskriften godt indikere, at sidste weekends kamp mod Roskilde KFUM og det flotte spil som Taastrup viste, forsatte lørdag i kampen mod Jægersborg på udebane.

Det kan dog allerede nu afsløres, at det gjorde det ikke på nogen måde.

Knap 25 tilskuere overværede på en vindblæst kunstgræsbane at kampen endte uafgjort 1 – 1.

Taastrups mål blev sat ind af Julius Lip i det 38. minut og i det 85. minut udlignede Simon Sindkjær, der i øvrigt tidligere har spillet i netop Taastrup FC, for hjemmeholdet.

Selve kampen syntes i perioder afviklet i et tempo, der var højere end begge holds spillere reelt magtede og spillet bar præg af mange fejlafleveringer fra begge sider samt meget spil i luften, der med en pæn vind ikke fremmede det ”pæne spil”.

Generelt havde Jægersborg nok et par flere åbne chancer end Taastrup, men alt i alt må det uafgjorte resultat siges at være i orden, selvom det selvfølgelig var lidt bittert for Taastrup, at være foran indtil 5 minutter før tid og så opleve at hjemmeholdet udlignede.

Dommeren, der i øvrigt i lighed med spillerne fremkom med en række kendelser, der gav anledning til undren på tilskuerrækkerne, havde lidt uforståeligt valgt at lægge adskillige minutter til i tillægstid og Jægersborg have et par halve chancer for at bringe sig front, men Taastrup klarede uafgjort og har nu fået 4 point i de første 2 kampe efter vinterpausen, hvilket må siges at være absolut godkendt.

Blandt Taastrup spillernes indsats skal Martin Olsens fremhæves for en stærk og løbevillig indsats.

Taastrup spiller næste kamp lørdag d.8 april kl.13:00 i Virum.