Atter point til Taastrup FC

19. maj 2019 kl. 18:35

Selvom Taastrup FC’s Danmarkseriehold af mange allerede er dømt til nedrykning, bliver holdet ved at overraske.

I lørdagens udekamp mod Karlslunde blev det til en sejr og dermed yderligere 3 point til holdet.

Helt overordnet kunne et uafgjort resultat måske have være det mest rimelige, men skulle der være en vinder, var det fortjent nok, at det var Taastrup, der fik sejren.

Selve kampen var meget lige og begge hold gav sig fuldt ud og der var mange hårde personlige dueller, uden dog at det på noget tidspunkt tog overhånd.

Første halvleg startede typisk med at Taastrup var presset og at værterne var boldbesiddelse det meste af tiden, men ligeså typisk begyndte Taastrup at arbejde sig ind i kampen. Det var ikke de store chancer, der fremkom til nogen af siderne og da dommeren blæste til pause, var resultatet 0-0 meget sigende for halvlegen, uden at det dog på nogen måde var en dårlig fodboldkamp.

Fra starten af anden halvleg fornemmede man, at Taastrup ville noget mere, men Karlslunde gav på ingen måde og burde have bragt sig i front et stykke ind i halvlegen, hvor alene en fantomredning fra Taastrups målmand Oliver Lip forhindrede dette.

Som halvlegen skred frem blev værternes angreb mod Taastrup målet en anelse løse og ustruktureret, hvorimod Taastrup begyndte at vise tænder og havde en række gode omstillinger, hvor der med tempo og præcision blev skabt en række muligheder, men oftest stod Karlslundes vel spillende målmand i vejen.

Det varede indtil det 67 minut, hvor Taastrup kombinerede sig i gennem på flotteste vis og Frederik Hansen kunne afslutte og bringe Taastrup i front. Et flot mål!

Herfra pressede værterne, men kom dog ikke fem til det helt store og efter 5 minutters tillægstid, der for de medrejsende Taastrup tilskuere følte som en evighed, kunne spillerne række hænderne i vejret.

Denne gang er det hele holdet, der skal have ros for en flot indsats og hvor holdet nu har hentet 7 point i de sidste 3 kampe.

Der er 4 kampe tilbage og i øjeblikket 7 point til en ”redning”. Kan holdet dog forsætte det positive spil, så er der stadig en spinkel chance for redning.

Taastrup Fc spiller næste kamp lørdag d.25 maj kl.14:00 mod Herlev i Taastrup Idrætspark.