image
24. marts 2019 kl. 10:08

Taastrup FCs Danmarksseriehold var i Herlev til premiere på sæsonen. Og lad det være sagt med det samme: Det blev alt andet end den start som holdet og tilhængerne havde forventet eller håbet på.

Et nederlag på 7-1 er ikke normalt på det niveau.

Godt nok kom holdet ganske pænt fra start de første 10 minutter uden nogen egentlige chancer til nogen af holdene.

De næste 7 minutter havde hjemmeholdet 2 afslutninger, hvilket betød at der stod 2-0 til Herlev på scoringstavlen, hvilket kun kan beskrives som noget af en ”våd klud” i ansigtet på Taastrupspillerne.

Efterfølgende fik Taastrup stabiliseret spillet i et vist omfang og kom også frem til enkelte løse chancer uden dog at blive rigtig farlige.

I det 37. minut fangede Herlev en løs bold på kanten af straffesparksfeltet og bolden blev kanoneret op i ”sammenføjningen”. Virkeligt et klassemål på meget højt niveau.

Det blev endnu værre i starten af anden halvleg, hvor Herlev allerede efter 4 minutters spil bragte sig foran 4-0.

Herfra var det Herlev der kontrollerede kampen hjem og selv da Miki Mikander reducerede til 4-1, svarede Herlev igen efter et par minutter med nok et mål til 5-1.

Holdet virkede generelt nervøse og lidt opgivende i resten af kampen. Dog skal Philip Nielsen, der blev skiftet ind i anden halvleg have et klap på skulderen for at forsøge offensivt på modstandernes banehalvdel.

Der forestår nu cheftræner Michael Skjold og spillerne en uge, hvor der skal evalueres og kigges indad, inden de 2 næste kampe mod topholdene fra Holbæk og GVI.