Michael Sørensen
09. september 2023 kl. 21:07
Lørdag middag spillede Taastrup FC ude mod Skjold Birkerød.
Begge hold havde 6 point efter deres første 3 kampe - så der var lagt op til en jævnbyrdig affære.
Efter Birkerød havde lagt bedst fra land var det Taastrup der kom foran efter 10 minutter - på et komisk selvmål. En Birkerødspiller lagde bolden tilbage til egen målmand - men bolden løb under foden på målmanden og ind i det tomme mål.
Et gratis føringsmål, som Taastrup desværre slet ikke formåede at få udnyttet.
Hjemmeholdet var klart bedst og meget hurtigere i tanke og handling. Dog var det velspillende hjemmehold særdeles uskarpe når det kom til deres afslutninger - så Taastrup gik til pause med en ufortjent 1-0 føring.
Man kunne have håbet at pausen kunne ændre kampbilledet - men sådan skulle det ikke gå. Der var spillet under 1 minut af 2. halvleg da Birkerød endelig fik udnyttet en af deres chancer.
Efter en time bragte Birkerød sig på 2-1, og efter 70 minutter lukkede Birkerød endegyldigt kampen med en 3-1 scoring - dette blev også kampens resultat.
Taastrup leverede generelt en skuffende indsats. Holdet havde et par gode chancer ved henholdsvis Mathias Jensen i 1. halvleg og ved Kasper L. W. Larsen i 2. halvleg,  men i begge tilfælde reddede Birkerøds målmand. Og der kan intet indvendes imod nederlaget som godt kunne have været større.
Klub 120 valgte Emil Ladefoged som kampens spiller.
Holdets næste kamp er fredag d. 15. september kl. 17.30 i Taastrup Idrætspark. Modstanderen er FC Rudersdal.
Kom ned på stadion og støt drengene i kampen - som altid er der gratis adgang.