HS1 - Komfortabel sejr til TFC i Stenløse

image Julius Lip alene med Stenløse BKs målmand - scorer sikkert til 4-0.
Ingolf Skafte
09. oktober 2016 kl. 20:56

Taastrup FC spillede lørdag den 8. oktober ude mod Stenløse IF, der inden kampen lå på næstsidste pladsen med 5 point færre end Taastrup.

TFC pressede godt på fra kampens start. For tredje kamp i træk bragte holdet sig foran med 1-0 inden for kampens første kvarter. Denne gang var der spillet 15 minutter, da Mickey Mikander driblede fra baglinjen i venstre side ind mod mål. Selv om han blev presset hårdt, holdt han modstanderen godt væk fra sig og lagde et indlæg ind foran mål i en meters højde. Tonni Adamsen timede sit løb perfekt og knaldede bolden i mål med en flot helflugter.

Taastrup fortsatte det gode spil og inden for 2 minutter fra det 22. til det 24. minut havde TFC 3 meget store målchancer efter gode afleveringer fra Tonni Adamsen.  Det første ved Silius Motlach og det andet ved Daniel Marcussen på hovedstød efter hjørnespark. I begge tilfælde reddede Stenløses målmand glimrende. Kort tid efter var det Mickey Mikanders tur på hovedstød. Denne gang gik bolden dog forbi målet.

Stenløse kom herefter lidt bedre med i kampen og efter 30 minutter var en Stenløse-spiller igennem, men Mads Henriksen kom godt ud af sit mål og parerede forsøget. Kort før pausen var Stenløse på spil igen, men det farlige forsøg gik forbi målet. TFC kunne herefter gå til pausen med en fortjent 1-0 føring.

2. halvleg startede lidt stille og roligt. Vi skulle 20 minutter ind i halvlegen inden de første større målchancer opstod.  Efter 66 minutter lagde Tonni Adamsen et flot aflevering ind i feltet til Silius Motlach, men målmanden reddede det farlige forsøg. 2 minutter senere tog Mickey Mikander igen et flot dribletur i straffesparksfeltet og lagde en præcis flad bold ind til Tonni Adamsen, men en forsvarer kom på tværs og afværgede Tonnis ellers beherskede afslutning.

Efter 71 minutter gik den ikke længere for Stenløse. Julius Lip driblede fra venstre side indad i banen og sparkede et godt stykke ude fra med sit brandvarme venstreben præcist bolden i mål til 2-0.

I minuttet efter blev tilskuerne vidne til ikke bare denne kamps med sæsonen flotteste TFC mål. Endnu engang var Mickey Mikander på dribletur i venstre side. Han lagde et perfekt aflevering ind foran mål, hvor Tonni Adamsen med stor elegance saksesparkede bolden i mål til 3-0.

Efter 77 minutter var Tonni Adamsen på spil igen. Han spillede flot Julius Motlach alene med målmanden. Julius fintede elegant Stenløses målmand til den ene side og sparkede sikkert bolden i mål til 4-0. Herefter faldt der lidt ro over løjerne.

TFC kunne trække sig tilbage med en flot og meget fortjent sejr på 4-0.  Holdet viste i perioder rigtig flot spil. Efter en solid indsats af målmanden og forsvaret kunne holdet for fjerde gang i sæsonen notere sig, at det ikke lykkedes modstanderen at score. På midtbanen blev der kombineret flot og virkelig fightet. Der blev ikke givet meget plads til modstanderne. Endelig var angriberne virkelig flyvende, hvilket ud over de 4 flotte mål gav sig udslag i mange farlige chancer. Det skal også nævnes, at Tonni Adamsen denne lørdag i Stenløse var i en klasse for sig. Ud over hans 2 flotte mål og rigtige mange gode afleveringer fightede han virkelig for holdet.

TFC ligger nu på en 5. plads i puljen med 5 point ned til den 8. plads, der i værste fald kan give nedrykning. Der er også 5 point op til topholdet Herlev IF.  Det er netop Herlev, der kommer på besøg i Taastrup Idrætspark på lørdag den 15/10 kl. 14:00, når TFC efter 3 udekampe i træk endelig har hjemmebane igen. Holdet håber på stor publikumsopbakning til denne kamp efter de 3 udekampe, som har givet 7 point.