Menu

TFC Boderne

Der er brug for dig.

Taastrup FC har brug for alle de frivillige hænder vi kan få. Alle dem med stor eller lille fodboldmæssig viden, ser vi gerne bliver trænere og hjælper til fra sidelinjen. Men har man ikke en fodboldmæssig viden, så er TFC Boderne der hvor alle kan gøre sig gældende. TFC Boderne består af 3 boder:

DS 1 Kampe

Når Taastrup FC Herresenior 1 hold spiller i Danmarksserien er der salg af øl, vand og stadionplatter fra det lille røde skur. Her bemander vi boden, der er i det røde hus. Vi møder ind 1½ - 2 timer før kampstart, tænder op i grillen og sætter op til de 100 – 300 tilskuere der typisk er til en kamp.

Der er brug for 3 frivillige til denne kamp.

 

Brøndby Bod

Taastrup FC og Brøndby IF har gennem længere tid samarbejdet på ungdomsside, så vores A hold træner sammen med MasterClass trænere fra Brøndby. Samarbejdet er blevet udbygget og Taastrup FC har de seneste år bemandet først en og senere to boder på Brøndby Stadion, hvorfra vi sælger øl/vand, pølser, is og slik før og under kampen.

Vi er typisk 20 forældre/spillere, der bemander boden, hvor vi får 10 % af omsætningen. Sidste Halvår indtjent omkring 105.000 kr. til de deltagende årgange og pengene går direkte ind på hjælpernes respektive årgangskonti/spillerkonto. Som ca er 400kr+ pr spiller pr gang.

Har jeres årgang lyst til at deltage, så er I hermed inviteret til festen. 

Hovedboden er beliggende i Tårn 19 på Loxam tribunen, og den anden bod som er en Kulgrillsbod for enden af Loxam tribunen ned mod udebaneafsnittet.

Vil du hjælpe?

Hvis du vil være med, så send en mail med navn og e-mail, samt årgang. Så sendes der et link til Holdsport og du er godt i gang.

boderne@taastrupfc.com

Er du på Facebook, så kan du følge stort og småt om Brøndby Boden og DS kampene på:


 

Luk