HS1 Taastrup FC flot fra start i efteråret

image HS1 Taastrup FC - Stenløse 6. august 2016
06. august 2016 kl. 22:26
Efter en kort men hektisk sommerferie var Taastrup FC klar til første kamp i efterårssæsonen i Danmarksserien.

Efter en kort men hektisk sommerferie var Taastrup FC klar til første kamp i efterårssæsonen i Danmarksserien. Kampen blev spillet på hjemmebanen i Taastrup Idrætspark lørdag den 6. august og modstanderen var Stenløse, som er nyoprykker fra Sjællandsserien. TFC havde 2 debutanter på holdet ( målmand Mads Henriksen og venstre back Nicolai Andersson ). Endvidere var der come back til Mohammed Youssef , der er tilbage i TFC efter en halv sæson i Kalundborg.

Taastrup FC lagde traditionen tro stærkt ud. Allerede efter 5 minutter havde Silius Motlagh en super helflugter fra kort afstand, men det farlige skud blev blokeret af en Stenløse-forsvarer.

Efter 9 minutter faldt den næste store TFC chance. Tonni Adamsen lagde en perfekt aflevering til Mickey Mikander, der flot vendte med bolden og sparkede resolut på mål, men Stenløses målmand reddede flot.

Taastrup FC fortsatte dominansen uden at det dog blev til rigtig store chancer. Vi skulle derfor frem til det 35. minut, før det lykkedes for TFC at score. Debutanten Nicolai Andersson førte bolden hurtigt frem i venstre side og lagde et perfekt indlæg til Mickey Mikander, der i sikker Jon Dahl stil med en inderside placerede bolden i kassen til 1-0 føring.

I minuttet efter var der igen fare på færde i Stenløses felt. Mickey Mikander headede Tonni Adamsen fri med Stenløses målmand, men en Stenløse-forsvarer hægtede Tonni. Dommeren dømte helt korrekt straffespark og udvisning af Stenløse-spilleren. Tonni Adamsen scorede usvigeligt sikkert på straffesparket og bragte sit hold foran med 2-0.  TFC fortsatte det gode spil uden at komme til nævneværdige målchancer i resten af halvlegen og TFC kunne meget fortjent gå til pausen foran med 2-0.

TFC forfaldt fra starten af 2. halvleg lidt overraskende til i nogle situationer at spille lange bolde frem til angriberne selv om holdet var én mand mere på banen end Stenløse og virkede teknisk bedre end modstanderen. TFC fortsatte dog alligevel med at være total spildominerende. Som halvlegen skred frem tilspillede holdet sig et utal af kæmpechancer. Efter 67 minutter diskede Tonni Adamsen op med en flot indenoms aflevering til Silius Motlagh, der dog misbrugte den store chance.

Efter 71 minutter tog Tonni Adamsen sagen i egen hånd. Tonni tager en solo dribletur og en forsvarer giver ham et voldsomt skub i straffesparksfeltet. Tonni bevarer dog balancen og placerer bolden uden om målmanden til en 3-0 føring. Meget flot mål.

Efter 79 minut lægger Tonni Adamsen endnu en perfekt indenoms aflevering denne gang til Julius Lip, men målmanden parerer forsøget. Efter 81 minutter tager Tonni Adamsen endnu en solo dribletur, men denne gang går hans forsøg lige uden om mål.

I det 92. minut er det Mickey Mikanders tur til at være alene med målmanden, der endnu en gang disker op med en flot redning. Dybt inde i overtiden flugter Martin Olsen på stolpen. Dommeren fløjter kampen af til en sikker TFC sejr på 3-0. Sejren burde i hvert fald have været på 2 til 3 mål større, men en stærkt spillende Stenløse målmand reddede sit hold i rigtig mange situationer.

Der var stor tilfredshed i Taastrup-lejren efter den sikre sejr. Forsvaret var meget stærkt spillende og Stenløse tilspillede sig ingen store målchancer i kampen. De gange, hvor der var ved at være fare på færde, kom den unge debutant målmand Mads Henriksen flot ud at sit mål og sikrede sig bolden. Alle spillere leverede en flot indsats. Tonni Adamsen blev efter kampen meget fortjent valgt som kampens spiller.

TFC går således efteråret i møde med en vis optimisme. Allerede på tirsdag den 9. august spiller holdet pokalkamp på Bornholm. Kampen er rykket frem til kl. 17:00 og langt fra alle spillere kan derfor være med i denne kamp, da de skal passe deres arbejde og studier.

På fredag den 12. august spiller holdet næste turneringskamp på udebane mod Herlev. Kampen spilles på Herlev Stadion kl. 18:30. Næste hjemmekamp er lørdag den 20. august kl. 14:00 mod Kalundborg.