HS1 Taastrup FC mod Hillerød

image Arkivfoto - TFC-Helsingør 3-9-2016
Jørgen Kolter
07. november 2016 kl. 18:42

Lørdag eftermiddag overværede en håndfuld medrejste Taastruptilskuere i et tungt regnvejr, at holdet tabte med 3-0 til Hillerød.

Hillerød er rækkens førerhold og Taastrup tabte ligeledes med 3-0, da holdet i starten af turneringen mødte Hillerød i Taastrup Idrætspark.

Lørdagens kamp indledtes ganske nydeligt af Taastrupsspillerne, der i den første halve times tid havde ganske pæn kontrol over både spil og modstandere, uden dog at komme frem til de helt åbne chancer. Tonny Adamsen viste i glimt sin klasse, men forsøgene løb ud i sandet.

Hen mod slutningen af halvlegen begyndte Hillerød at sætte pres på spillet og trykkede Taastrupspillerne længere tilbage på bane og halvlegens sidste minut så forsvaret lidt passiv ud i højre side og Hillerød kunne bringe sig foran umiddelbart inden dommerens fløjte lød for pausetid.

Anden halvleg tilhørte til gengæld fuldt ud værterne og Taastrup fik ikke meget at skulle have sagt og med 2 scoringer i 62 og 75 minut til Hillerød, var kampen afgjort. Det lykkedes Taastrup at få skabt et par halve chancer i de sidste 10 minutter, der dog heller ikke gav noget udbytte

Hillerøds sejr var fuldt fortjent og værterne spillede i anden halvleg som det tophold, der med en placering på tabellens førsteplads gerne skulle vise, at placeringen var fortjent.

Generelt en kamp, hvor Taastrup mødte et hold, der på dagen kunne og ville lidt mere end Taastrup.

Taastrup kan dog gå på ”vinterferie” med oplevelsen af, at have præsteret rigtig flot i hovedparten af efterårets kampe og med en placering midt i rækken, bliver det spændende at følge holdet når banerne atter er blevet grønne næste forår.