Menu

HS1 - Nederlag til TFC mod LSF

image
24. september 2017 kl. 21:49

TFC spillerede lørdag den 23/9 hjemme mod LSF, som onsdag aften var ude i en hård pokalkamp mod Brøndbys superligahold. Efter en glimrende indsats af LSF måtte de til sidst give op over for overmagten. Det blev til et nederlag til 1-5 mod Brøndby.

Kampen startede meget jævnbyrdigt med et par løse chancer til begge hold, men efter 15 minutter bragte Mickey Mikander TFC foran med 1-0. Mickey opsnappede en løs aflevering i LSF’s forsvar. Han tog et par træk og sendte med et hårdt præcist spark bolden i kassen.

Nogle minutter senere havde LSF en stor chance for at udligne, men fra tæt hold sparkede en LSF-angriber bolden tæt forbi den ene stolpe.

Efter 22 minutter blev det 2-0 til TFC. Efter lidt tumult i straffesparkefeltet kom Mathias Jensen godt i luften og headede sikkert bolden i mål.

En glimrende start for TFC, som indtil da havde haft godt styr på kampen, men efter 27 minutter går det galt. En forsvarer lavede et godt stykke ude i siden et noget unødvendigt straffespark. LSF udnyttede den store chance og reducerede til 1-2. Målmand Oliver Lip var dog tæt på at redde straffesparket.

Efter 37 minutter var LSF på spil igen. Et flot saksespark gik dog lige over målet.

TFC havde et meget farligt dobbeltforsøg lige inden pausen, men bolden ville ikke det sidste stykke over stregen, så TFC måtte gå til pausen foran med 2-1, hvilket var ganske fortjent efter en udmærket første halvleg.

Efter 57 minutter havde Tonni Adamsen et rigtig farligt hovedstødsforsøg, men en LSF-forsvarer kom i sidste øjeblik på tværs og headede bolden væk.

Efter 69 minutter var Mickey Mikander alene med målmanden. Han forsøgte at loppe bolden over målmanden, men desværre gik bolden også over målet. I minuttet efter var TFC igen tæt på at score. En diagonalaflevering fra venstre side havnede hos Danny Henriksen et godt stykke ovre i højre siden. Danny sparkede hårdt til bolden, som desværre prellede af på stolpen.

Efter 75 minutter havde TFC endnu et farligt dobbeltforsøg, men bolden blev i begge tilfælde blokeret. TFC havde således rigtig mange store muligheder for at afgøre kampen til egen fordel, men holdet manglede, som det ofte sker for bundhold det fornødne held.

Derfor gik det galt til sidst. Efter 79 minutter udlignede LSF til 2-2 og 3 minutter senere bragte holdet sig foran med 3-2. Begge mål opstod på nogenlunde samme måde. Det lykkedes med en præcis stikning at spille en medspiller fri inde i feltet og chancen blev i begge tilfælde udnyttet. 2 flotte mål, men kommunikationen i TFC’s midterforsvar var ikke så god i disse situationer, hvilket helt sikker skyldtes, at der var nye folk på de centrale pladser i midterforsvaret.

Efter 87 minutter blev det 4-2 til LSF, som også blev kampens resultat.

Det var meget ærgerligt for TFC at måtte indkassere et nyt nederlag i denne kamp efter at have ført indtil der manglede 11 minutter. TFC spillede faktisk en ganske udmærket kamp, men de mange store målchancer blev ikke udnyttet samtidig med at holdet generelt lukker for mange mål ind. Det var dog mærkbart, at et par af de skadede spillere var med igen.

TFC ligger nr. sidst i rækken med 4 point. Der er heldigvis kun hhv. 2, 3 og 4 point op til hhv. nr. 9, 8 og 7. Spillerne figther glimrende og er i perioder temmelig målfarlige. TFC skal nok hente sig en del flere point i efterårets sidste 6 kampe så holdet hænger på, når forårsturneringen starter op i slutningen af marts måned.

Næste kamp spilles på lørdag den 30. september kl. 13:00 på udebane mod Karlslunde, som ligger nr. 7 i rækken. Næste hjemmekamp er lørdag den 7. oktober kl. 14:00 mod Holbæk.