TFC skuffede mod FA 2000

image Arkiv foto
Ingolf Skafte
27. august 2017 kl. 22:16

Efter et par klare nederlag på udebane mod vanskelige modstandere og en overbevisende 5-0 sejr på hjemmebane skulle TFC i sæsonens fjerde kamp spille mod FA 2000 fra Frederiksberg på hjemmebane. FA 2000 lå inden kampen med en enkelt point mere end TFC, så der var lagt op til en jævnbyrdig kamp.

Kampen startede også meget lige med en enkelt chance til begge hold inden for kampens første 10 minutter, men efter 12 minutter bragte TFC sig foran med 1-0. Tonni Adamsen modtog bolden langt ude i venstre side, men inde i straffesparkefeltet. Han valgte at sparke hårdt mod mål, og bolden passerede mellem venner og fjender i feltet og røg i mål tæt op af den bageste stolpe.

En dejlig føring til TFC efter en meget lige start på kampen, men allerede efter 20 minutter bragte FA 2000 balance i regnskabet, da holdet udlignede til 1-1 på straffespark. Efter en god indenoms stikning blev en FA 2000 angriber spillet fri alene med TFC’s målmand Mads Henriksen, der kom for sent ned i bolden og hægtede modstanderen. Korrekt dømt straffespark. Mads fik gult kort.

Herefter overtog FA 2000 dirigentstokken og bragte sig foran med 2-1 efter 29 minutter. Dommeren vurderede noget kontroversielt, at der var tale om en bevidst tilbagelægning i en situation, hvor bolden blev rettet af på vejen af en TFC-forsvarer. Frisparket blev rettet af i muren og gik i mål.

Allerede efter 33 minutter blev det til 3-1 til FA 2000, da i øvrigt samme angriber, som havde scoret holdets 2 første mål, gjorde det til 3-1 på en flot afslutning. TFC’s forsvar så dog noget passive ud.

Silius Motlagh havde et godt forsøg efter 36 minutter, men bolden gik lige forbi mål. Efter 43 minutter havde FA 2000 et godt langskudforsøg, men Mads Henriksen reddede flot. Herefter sluttede 1. halvleg med en 3-1 føring til FA 2000.

TFC kom godt fra start i 2. halvleg og efter 50 minutter reducerede Tonni Adamsen til 2-3 efter en meget flot solotur. Han modtog bolden omkring banens midte og driblede sig igennem hele FA 2000’s forsvar, hvorefter han placerede bolden sikkert i mål.

Herefter pressede TFC godt på og tilspillede sig nogle muligheder for udligning uden dog at komme frem til 100 procentchancer. I stedet slog FA 2000 meget effektivt til efter et lynhurtigt contra og bragte sig foran med 4-2 efter 57 minutter,.  Helt galt gik det efter en times spil, da FA 2000 scorede direkte på frispark og bragte sig foran med 5-2. TFC’s målmand Mads Henriksen kom til skade i situationen og måtte udskiftes med Oliver Lip.

Herefter mistede kampen den sidste nerve, der måtte være tilbage. Julius Lip havde dog et godt forsøg eet minut inde i overtiden, men målmanden reddede flot. I stedet blev det 6-2 lige inden sommerens slutfløjt efter en fejl i TFC’s forsvar.

Herefter kunne dommeren fløjte kampen af til en fortjent sejr til FA 2000 om end 6-2 var i overkanten. FA 2000 spillede både hurtigere og kombinerede klart bedre end TFC, som ikke kan være tilfredse med indsatsen. Holdet ligger efter 4 kampe på en næstsidste plads. Heldigvis er det fortsat tidligt inde i sæsonen, men der er behov for point i de kommende kampe også af hensyn til selvtilliden.

Næste kamp spilles på lørdag den 2. september kl. 13:00 på Røllikevej på Amager, hvor modstanderen er Kastrup BK. Næste hjemmekamp er lørdag den 9. september kl. 14:00 mod Fredensborg.