HS1: Knebent nederlag til TFC i Virum

image Arkivfoto
10. april 2017 kl. 18:36

Efter en god start på sæsonen med en sejr og en uafgjort kamp ventede en svær udebanekamp mod rækkens nr. 3 Virum-Sorgenfri på udebane. Kampen blev spillet den 8. april.

Taastrup var ganske godt med fra kampens start, hvor Martin Olsen havde et godt langskudsforsøg allerede efter 5 minutter. Virum havde bestemt også deres del af spillet. Holdet havde en stor chance efter 20 minutter, men Taastrups målmand Mads Henriksen reddede glimrende.

Efterhånden overtog Virum det meste af spillet og efter 31 minutter havde hjemmeholdet endnu en pæn chance, men en TFC-forsvarer kom godt på tværs og blokerede forsøget.  I samme minut viste TFC, at de stadig var med i kampen, da Mathias Carlsen i minuttet efter spillede Julius Lip alene med målmanden. Lip bankede efter et enkelt træk til bolden, der desværre prellede af på målstolpen. Ærgerligt.

Efter 38 minutter var Virum igen på færde. Efter hjørnespark havde de et farligt hovedstød, men igen var Mads Henriksen på pletten og reddede det farlige forsøg. Dommeren kunne fløjte til pause efter en 1. halvleg, hvor Virum havde haft det meste spil og de fleste chancer, men TFC den farligste målchance.

Virum kom bedst i gang på 2. halvleg og efter 52 minutter bragte holdet sig foran med 1-0. På et frispark i højre side blev der lagt en farlig indadskruet bold ind i TFC’s straffesparksfelt. Mads Henriksen nåede desværre ikke helt ud og fik bokset bolden væk og en Virum-spiller kom først på bolden og kunne relativt nemt heade bolden i mål.

I minuttet efter havde TFC en god chance for en hurtig udligning. Efter et flot opspil i venstre side blev bolden lagt godt ind foran mål, hvor Tonni Adamsen halvflugtede bolden tæt forbi mål.

Taastrup fortsatte med at presse på, men havde vanskeligt ved at spille sig igennem det meget stærke midterforsvar hos Virum. Efterhånden som halvlegen skred frem blev Taastrups spil dårligere med en del fejlafleveringer. Taastrup tilspillede sig ikke rigtig farlige chancer i den resterende del af 2. halvleg og kampens dommer kunne efter et par minutters spilletid fløjte kampen af til en hjemmesejr på 1-0.

Nøgternt vurderet kan man ikke sige så meget til Virums sejr i denne kamp, men det er da oplagt, at det var blevet en anden kamp, hvis Lips gode forsøg i første halvleg var gået i mål.

Jægersborg og Vanløse, som ligger under TFC i tabellen, mødtes og kampen endte uafgjort og de 2 hold helt i bund tabte begge. TFC beholdt derfor 6. pladsen, I næste kamp venter netop Vanløse. Denne kamp spilles på hjemmebane  skærtorsdag den 13. april kl. 13:00 i Taastrup Idrætspark. Bemærk venligst at kampen spilles en time tidligere i forhold til det normale hjemmebanetidspunkt. TFC håber på stor opbakning fra det trofaste hjemmepublikummet her tidligt i påsken.