HS1: Taastrup FC fik storsejr på 9-0!

image
07. maj 2017 kl. 20:18

På et solbeskinnet og velbesøgt Taastrup Idrætspark, skulle spillerne på Taastrup Fc´s Danmarksseriehold, forsøge at leve op til favoritrollen mod bundholdet fra Kalundborg.

De sidste 2 kampe havde givet en vigtig sejr over Stenløse, og et fortjent point på udebane mod topholdet fra Herlev IF. Så selvtilliden var i orden, inden Kalundborgs defensiv skulle dirkes op.

Det blev hurtigt tydeligt at det mere eller mindre blev spil til et mål, nemlig Kalundborgs. Det ene angreb efter det andet bølgede ned mod deres mål, og kun storspil af Kalundborgs målmand holdte dem inde i kampen. Kalundborg havde et par sporadiske opstillingsmuligheder, men ikke noget der for alvor blev farligt. Men efter 29. minutter gik der hul på bylden, og inden for kort tid scorede Julius Lip et vaskeægte hattrick!

Inden pausen kom Mathias Carlsen også på tavlen, så spillerne kunne gå i omklædningsrummet med en meget fortjent føring på 4-0.

Blandt tilskuerne i pausen, blev der snakket om at 2. halvleg måske ville blive lidt med håndbremsen trukket – det blev dog hurtigt manet til jorden, da spillerne kom flyvende ud, og gav Kalundborg en lektion i flot angrebsspil. 9-0 blev kampens resultat. 2. halvlegs målscorere var Tonni Adamsen 2, Mickael Kossmann, Mohammed Youssuf og Nicki Søderhamn.

Særligt en frisparksperle fra 26-28 meter af anfører Tonni Adamsen, vakte stor jubel på stadion. Sejren betyder at holdet ligget plantet solidt i midterfeltet, i en meget tæt række. Holdet spiller igen på lørdag, denne gang på udebane kl. 13.00 mod Kastrup – og der venter helt sikkert en noget hårdere modstand, end Kalundborg kunne mønstre denne lørdag.