TFC vandt igen

image
17. maj 2017 kl. 08:42

TFC var meget fokuseret på at fortsætte den flotte stime, som holdet har været inde i gennem de foregående 3 kampe. Lørdagens modstander var Kastrup på udebane.

Der var virkelig gang i sagerne allerede fra starten af kampen. Julius Lip og Tonni Adamsen havde hver en stor chance inden for kampens første 10 minutter inden Lip efter 11 minutter bragte TFC foran med 1-0 efter en god aflevering fra Martin Olsen.

Det målsøgende spil fortsatte. Kastrup viste også gode takter og allerede efter 14 minutter udlignede de til 1-1. Kastrup havde i den efterfølgende periode nogle gore forsøg, bl.a. måtte TFC’s målmand Mads Henriksen hive en flot redning frem efter 36 minutter på et farligt Kastrupskud.

TFC havde også rigtig gode chancer i denne periode. Tonni Adamsen havde efter 41 minutter et farlig forsøg efter frispark fra 28 meter, men målmanden reddede skuddet. I minuttet efter var TFC på spil igen med en indøvet detalje efter hjørnespark. Bolden blev med førstegangsafleveringer spiller rundt mellem 4 mand og havnede til sidst hos Mathias Carlsen inde i det lille felt. Carlsen dirigerede sikkert bolden i mål til en halvlegsføring på 2-1 til TFC.  Måske ikke helt efter spil og chancer, men TFC var effektive denne lørdag på Røllikevej.

Kastrup fortsatte det målsøgende spil fra starten af 2. halvleg og havde et par rigtige gode muligheder. Efter 48 minutter halvklarede Mads Henriksen et farligt forsøg fra Kastrup. Bolden røg ud til en Kastrupspiller, der fra tæt hold blot skulle sparke bolden i det tomme mål, Men Tobias Lindhardsen kom flyvende gennem luften og fik med stor figthervilje afværget den farlige situation.

Spillet vekslede i denne periode meget. Begge hold havde farlige forsøg. Efter 53 minutter driblede Mathias Carlsen sig flot gennem Kastrups forsvar og afleverede bolden til Tonni Adamsen, der sparkede den lige over Kastrups mål. 2 minutter efter var Tonni på spil igen. Silius Motlagh spillede glimrende Tonni fri inden i straffesparkefeltet. Meget presset mellem 2 forsvarere holdt Tonni modstanderne væk og sparkede sikkert bolden i mål til en 3-1 føring til TFC.

Til trods for TFC’s føring fortsatte Kastrup det gode spil og holdet havde et par rigtigt gode chancer efter 65 og 73 minutter. Efter 80 minutter lagde Tonni Adamsen en god stikning til Silius Motlagh, men hans lop gik over mål. I minuttet efter var Kastrup tæt på scoring. Mads Henriksen halvklarede fantastisk et virkeligt farligt langskudsforsøg. En kastrupangriber var hurtigt på bolden, men Mads diskede op med en flot dobbeltredning.

Efter 81 minutter lagde Yasin Altinkasin en god stikning til Tonni Adamsen, der alene med Kastrups målmand elegant loppede bolden over målmanden ind i det tomme mål til en 4-1 føring til TFC. Efter 83  minutter bragte Kastrup lidt spænding tilbage i kampen, da de reducerede til 2-4.

Det var ikke slut endnu. Efter 89 minutter opfangede Tonni Adamsen med sin utrolige hurtighed en bold på sidelinien omkring midterlinien. Han førte bolden frem i venstre side og lagde den ind over til Julius Lip, der ramte bolden helt forkert, men bolden snød Kastrups målmand og gik i mål til TFC føring på 5-2, som også blev kampens resultat.

Det blev således til en sikker sejr til TFC mod Kastrup. Sejrens størrelse var bestemt ikke i overensstemmelse med fordeling af spil og chancer. Kastrup havde nok omtrent lige så mange scoringsmuligheder som TFC, men var ikke nær så effektive til at udnytte de mange muligheder. Endeligt skal det også nævnes, at TFC i Mads Henriksen havde en sikker sidste skanse. Mads havde mange gode redninger på afgørende tidspunkter.

TFC rykker efter sejren op på en fjerdeplads, men holdene ligger meget lige i midterfeltet. TFC er 9 point over den 8. plads, som i værste fald kan give nedrykning. Med 5 kampe tilbage bør det ikke gå galt for TFC. I næste kamp venter rækkens tophold Hillerød. Kampen spilles på hjemmebane i Taastrup Idrætspark lørdag den 20. maj kl. 14:00.