Menu

HS1 - Vi skal på sejrskurs!

image
25. marts 2018 kl. 19:47

 

Så er forårsturneringen endelig for alvor skudt i gang. Desværre endte vores første opgør mod Fredensborg med et nederlag på 3-1, i en kamp hvor vi ikke rigtig fandt rytmen, og vores spil ikke fungerede optimalt, hverken offensivt eller defensivt. At vi var ramt af afbud og skader til kampen skal ikke være en undskyldning, men er dog en del af forklaringen, hvorfor vi håber, at denne kollektive ”off-day” var en enlig svale, og vi fremadrettet kan vise vores trofaste tilhængere, at vi kan – og vil – vinde kampe.

Og endnu en vigtig og spændende kamp står for døren, når vi Skærtorsdag tager imod Herlev, i Nybolig Park.

Det er efterhånden ingen hemmelighed, at vi har en svær opgave foran os, med at sikre overlevelse i Danmarksserien, da vi sluttede næst sidst i rækken, i efteråret. Men med tilførsel af nye, dygtige spillere til truppen, kombineret med indførslen af ny spillestil, som i træningskampene har vist sig at ”give pote”, har vi stadig selvtilliden og troen på, at det nok skal lykkes. Der er i hvert tilfælde ingen tvivl om at både spillere og træner/lederteamet vil give alt de har, for at vi meget snart kan tale om placering i rækken frem for overlevelse.

I dagens kamp møder vi en modstander, som vi har stor respekt for. Den første kamp endte 1-0 til Herlev efter et tæt og intenst opgør, så vi ved, at det bestemt ikke bliver en nem kamp, og at vi absolut ikke vil komme sovende til noget. Men samtidig har vi også troen på, at vi på en god dag kan spille op med Herlev – og vinde opgøret.

Herlev ligger lige pt. på en 2. plads, har kun tabt 5 (tætte) kampe i efteråret, og vandt senest i weekenden hele 5-0 over Karlslunde IF.  Så vi er advaret!  Men vi ved også, at alle kampe i denne række er tætte, og at meget vil blive bliver afgjort på dagsformen og den rette indstilling. Så det er med det i baghovedet, at vi går ud til kampen, og kæmper for vores tre point.

Som hold vil vi gerne udvikle os til at være et spilstyrende fodboldhold, det er det jeg personligt tror på, og sigter efter. Men vi skal også være bevidste om, at modstander, bane og andre omstændigheder, ikke altid gør det muligt, selv at styre, og afgøre kampene. Og på sådanne dage skal vi også kunne finde arbejdshandskerne frem, og arbejde stenhårdt for hvert eneste point! Det gør vi i dag!

God kamp til alle!

Supportere, sponsorer, dommertrioen og Herlev

Morten Rasmussen, Cheftræner - Taastrup FC

 

OBS: Bemærk at kampen er rykket til Nybolig Park/Kunstgræs  – med kampstart kl. 14:00