Kampreferat Taastrup FC – Holbæk B&I

31. marts 2019 kl. 21:00

På en dejlig solskinsdag, hvor vejret viste sig fra sin mest forårsagtige side, blev kampen i Danmarksserien afviklet på Nybolig Park lørdag eftermiddag. Dagens gæster var topholdet Holbæk B&I, der har en oprykning til division 2 som et helt klart og tydeligt mål.

Efter det foregående store nederlag, var det med en vis spænding, at kampen blev sat i gang foran de cirka 100 tilskuere, der havde fundet vej til Sydskellet.

Lige som i Herlev var kampen meget jævn i startfasen, dog med den lille forskel, at Miki Mikander efter knap 10 minutter gjorde det til 1-0 til Tastrup.

Glæden var stor og ganske kort, da Holbæk svarede igen i det 15 og 17 minut, hvorefter det nu var gæsterne fra Holbæk, der var foran.

Resten af halvlegen gik egentlig udmærket set med Taastrup øjne og selvom holdet gik til pause med en 1-2 stilling, var det med godt indtryk og en godkendt indsats og selvom det i enkelte situationer kunne ses, at gæsterne var et godt spillende tophold, var det en nogenlunde jævnbyrdig affære.

Anden halvleg var kun få minutter gammel, da gæsterne blev tilkendt et straffespark. Et lidt svagt skud og en god refleks fra Oliver Lip i Taastrup målet, gjorde at stillingen forblev uændret.

Herefter havde Taastrup en rigtig god periode, hvor de ganske pænt kontrollerede spillet, men efter et kvarters tid, viste gæsterne deres styrke og på en hurtig omstilling, bragte de sig foran med 3-1.

Det slukkede troen hos Taastrupspillerne på, at det kunne lade sig gøre at få point i kampen og i kampens sidste minutter bragte gæsterne sig foran med yderligere 2 mål til slutresultatet 5 -1.

En fortjent sejt til Holbæk, der måske var en anelse for stor set i forhold kampen generelt.

Taastrup har placeringsmæssige udfordringer i den defensive zone ligesom, der ind imellem mangler den afgørende præcision i afleveringer og afslutninger.

Når det er sagt, så var helhedsindtrykket langt bedre end den foregående kamp og der er stadig et udviklingsmateriale, der venter på at blive forløst.

Taastrup FC spiller næste kamp på udebane lørdag d.6 april i Nymosen med GVI med kampstart kl.13:00