Point til Taastrup FC

image
06. maj 2019 kl. 16:00

Efter lang tids point tørke, lykkedes det Taastrup FC’s herresenior i Danmarksserien at få point, da det i lørdagens kamp mod Greve på udebane endte 1-1.

Helt overordnet var det nok et meget rimeligt resultat, selvom Taastrup spillerne virkede lidt frustreret efter kampen.

Til gengæld spillede holdet en rigtig god kamp og til forskel for de tidligere kampe, gjorde holdet dette i samtlige 90 minutter.

Greve bragte sig foran efter et kvartes spil i en situation, hvor forsvaret nok burde have clearet, men forsøgte en tilbagelægning til Julius Lip i Taastrupmålet, der dog var chanceløs, da en Greve spiller smuttede indenom og bragte hjemmeholdet foran.

Herefter begyndte Taastrup at presse spillet højere op på hjemmeholdets banehalvdel og efter en 10 minutters tid, lykkedes det en meget velspillende Philip Nielsen at udligne på en flot afslutning fra kanten af feltet.

Resten af halvlegen havde Taastrup en god periode og var ganske spilstyrende, uden at det dog blev til de store chancer.

Anden halvleg var en meget lige forestilling og med gode chancer til begge hold, men en godt stående Oliver Lip holdt målet rent, trods et par skarpe afslutninger fra hjemmeholdet.

I den anden ende kom Taastrup frem til gode muligheder, men skal der rises lidt, må man nok konstatere, at for mange afslutninger ikke var til strækkelig kvalificerede.

Kampen gav også comeback til holdets normale anfører Rasmus Hansen, der har været langtidsskadet. Derudover leverede den til klubben tilbage vendte Nikolaj Jensen en fremragende indsats og blev enstemmigt valgt til kampens spiller af sine holdkammerater.

Taastrup Fc spiller sin næste kamp fredag d.10 maj kl.19:00 i Taastrup Idrætspark mod Avedøre.