Menu

Taastrup FC tilbage til hverdagen

image
26. maj 2019 kl. 20:57

Overskriften henviser til lørdagens kamp mellem Taastrup Fc og Herlev IF, hvor Taastrup tabte med 0 – 3.

Dette betyder, at der nu kun er en teoretisk chance for at klare frisag og holdet må belave sig på, at skulle starte i Sjællandserien efter sommerferien.

Nu har holdet de sidste 4 – 5 sæsoner næsten konstant befundet sig den nedre region af Danmarksserien og det kunne være en oplevelse værd, at prøve kræfter med en anden række og dermed også muligheden for at være med i den bedste halvdel. Dertil kommer at holdet har rigtig mange talentfulde unge spillere, der med den erfaring de har høstet i forårets kampe, vil have et godt udgangspunkt for at kunne opnå succes.

Om lørdagens opgør kan det konstateres, at Taastrup spillede en udmærket kamp, men til forskel fra de foregående kampe kunne holdet ikke score og når man samtidig har 2 afslutninger, der begge preller af på overliggeren, så er det nødvendige held ikke tilstede.

Herlev er et godt hold og deres placering højt oppe i tabellen fornægtede sig heller ikke. Når holdet kom frem på Taastrups banehalvdel var de konstant farlige og ganske typisk kom de også foran efter 17 minutters spil, hvor Taastrup indtil da, havde været pænt med i kampen.

Taastrup forsøgte forsat at presse højt oppe på banen og det gav desværre en omstilling til Herlev, der kunne bringe sig yderligere foran i halvlegens sidste minut.

Taastrup spillede en ganske fornuftig anden halvleg og det var først i overtiden, at Herlev bragte sig foran med 3 mål.

Taastrup kunne godt være deres indsats bekendt, men tabte på de små marginaler til et af rækkens tophold.

Der var oprindeligt heller ikke i denne kamp, pointene skulle have været hentet, men de foregående kampe mod rækkens øvrige bundhold, hvor udbyttet blev yderst beskedent.

Taastrup Fc spiller næste kamp søndag d.2 juni kl.13:00 i Holbæk og holdets sidste hjemmekamp bliver den følgende fredag d.7 juni kl.19:00 mod GVI, hvor klubben byder på gratis entre som en tak til alle de, der har støttet holdt i foråret.