Menu

Taastrup FC Piger - år 2

image
02. august 2016 kl. 00:09

Taastrup FC Piger er nu på vej ind i leveår nummer 2 efter etableringen sidste sommer.

Det forgange år har i høj grad været præget af præget af arbejdet med at ”finde egne ben” at stå på og der har været mange spædende tiltag gennem sæsonen.

Under mottoet ”De bedste af de næstbedste” som skal forstås som en stilfærdig respekt for de 4 store pigeklubber, der omkranser Taastrup FC Piger, starter arbejdet nu at nå et skridt op af ”stigen”.

For at styrke organisationen, er der ansat 2 sportschefer, der vil skulle forestå den daglige drift af Taastrup FC Piger, herunder sikrer sammenhæng og entydighed mellem de forskellige hold samt initiere særlige events og special træning.

Til ungdomsholdene er Birger Dencker tiltrådt. Birger har en fortid som spiller i forskellige klubber på Vestegnen og har i sit senere liv beskæftiget sig med pigefodbold på forskellige niveauer op i forskellige vinkler.

På seniorsiden er Frank Andersen med en fortid som divisionsspiller og mange års erfaring som træner på både drenge og pigesiden tiltrådt som sportschef. Frank skal have særlig focus på spillerudvikling samt sikre kvalitet også på øvrige kvindeseniorhold.

Sportsligt har der været et godt år, hvor flagskibet kvindesenior 1 har præsteret ikke mindre end 2 oprykninger og skal i efteråret prøve kræfter med ”Kval-øst” rækken, der er Danmarks tredje højeste kvinderække.

Holdet består stort set af spillere fra årgang 97, der nu har spillet sammen i 3 år og det bliver spændende at følge holdet i den kommende sæson, hvor målsætningen for efteråret, hvor der som bekendt ikke spilles om oprykning, alene er begrænset til at ”undgå nedrykning” samt lære niveauet i rækken at kende.

Til at forestå dette, er Morten Albrechtsen blevet ansat som cheftræner. Morten er kendt fra sine mange år som ungdomstræner(junior og ynglinge) i Taastrup FC og har sidst været assistenttræner for klubbens Danmarksseriehold(herrer).

Der ligeledes nye navne på trænerposterne hos både U-14 pige og U-16 pige, hvor hhv. Niclas Smith assisteret af Christian Andersen og Jan Larsen assisteret af Jan Jørgensen kommer til at varetage den daglige træning.

Alle øvrige ungdomshold har forsat de hidtidige stærke og rutinerede kræfter til rådighed.

Som noget nyt er der ansat en teknik- og udviklingstræner, der i samarbejde med sportscheferne og cheftræneren skal forestå teknik- og kompetancetræning. Til dette job er ansat Finn Sørensen, der senest har været pigetræner i AB Taarnby og som har mange års erfaring i trænerfaget.

Taastrup FC Piger har stadig masser af plads til piger, der ønsker at spille fodbold, så afslutningvis skal der lyde en opfordring til at kigge for klubbens hjemmeside og se om der ikke skulle være et hold, der kunne virke tillokkende og man er altid velkommen til et par prøvetræninger.

Kvinde/piger ledelse

Formand
profilepic
Anders Riisager