Menu

Justering af træningstider uge 42-51

image
27. september 2015 kl. 21:35

Træning på kunststofbanen i ugerne 42 – 51 2015

Uge 42

I denne uge har vi givet tider på kunststofbanen til de årgange/hold som træner på de sene tider på Nyhøj. Da der er begrænset plads på kunststofbanen har holdene nødvendigvis ikke fået det samme antal træninger som i ugerne forinden lige som tiderne heller ikke nødvendigvis er det samme. Check derfor venligst træningsoversigterne på klubbens hjemmeside.

Uge 43 - 45

I disse uger har vi prioriteret at give tider på kunst til de hold, som fortsætter turneringen helt frem til og med uge 45. I det omfang der er plads har vi givet tider på kunststofbanen til øvrige hold, hvor der samtidig er taget hensyn til, at de yngre årgange er startet træningen indendørs. Der spilles også nogle kampe på kunststofbanen i de 3 uger. Check venligst træningsoversigterne på klubbens hjemmeside.

Uge 46 - 51

Træningstiden på kunststofbanen er fordelt dels ud fra en prioritering af at nogle hold er tildelt tider 2 gange om ugen, medens andre hold er tildelt én gang. Samtid er der hold, der kun har ønsket at træne én gang om ugen på kunst i perioden. Det er lykkes at få plads én gang om ugen ned til og med U-11 piger og U-10 drenge.

Afslutning

Der er et beskedent antal ledige tider på kunst i nogle af ugerne lige som det er muligt at få tider på grusbanen i Taastrup Idrætspark. Hvis nogle ønsker at få tildelt nogle af disse tider, bedes der sendt en mail til turneringsudvalg@taastrupfc.com.