Menu

Taastrup FC søger træner til Serie 2-hold med udviklingspotentiale

image
18. november 2015 kl. 13:52

Vores serie 2-hold er en bred trup bestående af mange unge spillere der tager deres træning seriøst og har ambitioner om at udvikle sig sportsligt. Truppen har samtidigt et velfungerende socialt sammenhold uden for banen, hvilket også strækker sig til de øvrige seniorhold.  

Til holdet søges snarest muligt en engageret træner med stærk personlighed og gode træneregenskaber. Det forventes, at træneren bidrager til at bevare den gode kemi og træningskultur der kendetegner holdet, samt udvikle spillernes sportslige niveau.  Det er tillige vigtig, at træneren kan samarbejde på tværs af hold og med andre afdelinger i klubben.

Vi ser gerne at træneren har trænererfaring med herre senior på et tilsvarende sportsligt niveau, men vigtigst af alt er at denne er engageret, kan udvikle spillerne og løfte holdets sportslige formåen ved efterlevelse af klubbens værdigrundlag. Vi tilbyder videreudvikling af trænerkompetencer via DBU kurser. Samtidig er der også mulighed for at indhente inspiration og samarbejde med trænerteamet på vores hold i Danmarksserien.

Kontakt venligst undertegnede ved interesse i trænergerningen eller for yderligere information.

Ansøgningsfristen er fredag den 4 december 2015.

 

Jesper Pedersen

Næstformand Taastrup FC     

TLF: 61604937

Mail: Jesper.Pedersen.TFC@gmail.com