Menu

TFC i ”liga” med flere europæiske storklubber

image Borgmester Michael Ziegler var med til at byde Taastrup FCs nye hovedsponsor velkommen
29. februar 2016 kl. 18:04
Taastrup FC´s hjemmebane skifter navn til Nybolig Park, efter at de to ejendomsmæglere Kennie Simonsen og Ulrik Skiffard fra Nybolig har valgt at satse på barndomsklubben.

 


Snart kan Taastrup FC også skrive sig ind i historiebøgerne på linje med storklubber som Bayern München, Arsenal og FC København, hvis legendariske hjemmebaner har navn efter deres kendte sponsorer. TFC´s gamle hjemmebane Nyhøj Idrætsanlæg ændrer nu navn efter en af sine sponsorer, nemlig ejendomsmæglerkæden Nybolig. Navnet bliver Nybolig Park.

For de to indehavere af Nybolig Taastrup, Kennie Simonsen og Ulrik Skiffard, er det en lidt af drengedrøm, der går i opfyldelse med sponsoratet.

-Når man selv har spillet i TFC, banker ens hjerte selvfølgelig ekstra meget for den klub. Derfor er jeg simpelthen så glad og stolt over at kunne give noget tilbage til den klub, som har betydet så meget for mig, siger Kennie Simonsen, som selv indledte sin fodboldkarriere i, det der dengang hed B70 Tåstrup, tilbage i 1985.

 De to ejendomsmæglere håber, at deres sponsorat kan være til at styrke fodbolden i Taastrup, men de lægger heller ikke skjul på pr-værdien for at kunne kalde hjemmebanen Nybolig Park.

-Vi lever af at sælge boliger, og vi lever for fodbold. At kunne kombinere de to passioner mener vi er den rigtige strategi for vores forretning. Næsten alle har en mening om boliger, og næsten alle har en mening om fodbold, derfor håber vi også at kunne give TFC´s medlemmer en masse gode tilbud, siger Ulrik Skiffard.

Navnet kan også ses på de store skilte på henholdsvis Sydskellet ved indkørslen til idrætsanlægget samt på hjørnet af Sydskellet og Taastrup Hovedgade. Sidstnævnte skilt viser også datoen for klubbens næste hjemmekamp i Danmarksserien.