Menu

Taastrup FC sælger lodder - vil du vinde 1000 kr.?

image Clara fra TFC u 11 pigerne er klar til salg af skrabelodder.
13. april 2017 kl. 22:27
Fodboldklubbens Taastrup FC’s drenge- og pigespillere vil igen i år banke på døren hos borgerne i Taastrup for at sælge skrabelodder i løbet af april og maj måned.

”Taastrup FC er én af de største breddeklubber på vestegnen, og det er vi blevet fordi vi formår at samle unge både på og uden for banen på tværs af sociale og kulturelle skel” fortæller formand for Taastrup FC Birgitte Hamborg Faarbæk og fortsætter ”netop det at vi har fællesskabet som et bærende DNA i vores klub, vil vi med penge fra vores skrabelodder styrke yderligt.

 

Overskuddet fra salget af lodderne er i år øremærket til indretning af TFC nye store og flotte terrasse, der stod færdig i januar i år.

 

”Vi har planer om at investere i borde, bænke og læhegn til terrassen, der bliver samlingssted for alle vores spillere og dygtige trænere nu, hvor foråret og sommeren nærmer sig", oplyser klubbens formand Birgitte Hamborg Faarbæk, "Men også et sted hvor forældrene kan nyde en kop kaffe, mens de kan se ud over området hvor de små spiller.

 

Taastrup FC er én af Vestegnens største bredde fodboldklubber. Har man lyst til at prøve talentet af, er man uanset niveau velkommen i klubben. Man kan finde træningstider på hjemmesiden taastrupfc.com eller komme forbi TFC Shoppen i åbningstiden mandag og torsdag mellem 16-19.

Luk