Menu

Succesfuld Målmandscamp

image
23. april 2018 kl. 21:14

Der var dømt intensiv træning, da 23 ungdomsmålmænd var samlet til Målmands Camp i Taastrup FC.

Hvad er det bedste ved at være målmand?
- "At man ikke skal løbe så meget", lød det muntert fra Oliver Lip, da Taastrup FC's Målmands Camp havde besøg af Herre senior 1's populære målmand. Han fulgte dog op med det mere alvorlige svar, at han bliver glad, når folk efter en kamp kommer og siger, at han stod godt. Der blev også givet gode råd om mental forberedelse før en kamp ved at huske på de bedste redninger.

Seks frivillige målmandstrænere tog deltagerne gennem intensive øvelser som 1 mod 1, opdækning med mur, igangsættelse og reaktionstræning, så weekenden har styrket den enkelte målmand yderligere som supplement til den ugentlige træning i klubben.

- ”Der skal lyde en stor ros til de frivillige trænere, som bruger deres fritid på at gøre Taastrup FC’s målmænd endnu bedre. Uden alle vores frivillige trænere fandtes der ikke en klub som Taastrup FC”, siger medlem af sportsligt udvalg Jacob Arnbjerg, og fortsætter: - ”Klubbens mål er at gøre spillerne bedre individuelt og samtidig udvikle et stærkt fællesskab, og det har Målmands Camp’en bidraget til”.

Næste gang der er intensiv målmandstræning i Taastrup FC bliver til DBUs fodboldskole i uge 31. Billetter til dette kan købes via DBUs hjemmeside. Er man målmand og savner ugentlig seriøs målmandstræning, så er man velkommen i Taastrup FC. Men der er stor konkurrence om pladserne på de enkelte hold.