Menu

Ny cheftræner for HS/2

image
12. januar 2018 kl. 19:34

Den hidtidige cheftræner Morten Albrechtsen meddelte kort før jul klubben, at han grundet nyt job var nødt til at stoppe som cheftræner for HS/2. Længere arbejdstid kombineret med Mortens engagement som håndbolddommer på højt niveau betød, at han ikke kunne afse tid til også at bestride sit trænerjob i Taastrup FC. Klubben har forståelse herfor og siger tak til Morten for hans store arbejde som cheftræner for HS/2.

Klubben har indgået en aftale med Jesper Pedersen om, at han overtager posten som cheftræner for HS/2 ved sæsonopstart den 23. januar. Aftalen gælder indtil den 30. juni i år.

Jesper Pedersen er en kendt mand i Taastrup FC. Han har gennem en lang årrække spillet på TFC’s førstehold, hvor han bl.a. som anfører gennem nogle år var kendt for at være den, der altid gik forrest. Inden sin tid i Taastrup FC har han spillet et antal divisionskampe for Brønshøj og Glostrup. Jesper har også været ungdomstræner i Taastrup FC i et års tid.

Klubben ser meget frem til samarbejdet med Jesper. Vi er sikre på, at han sammen med assistenttræner Lasse Sinkjær vil føre holdet videre mod gode resultater i serie 2.

Et stort velkommen til Jesper Pedersen

Ingolf Skafte

Herre Seniorformand

Taastrup FC