Menu

Taastrup FC styrker talentarbejdet

image
Peter L. Pedersen
16. januar 2018 kl. 21:16

Taastrup FC går 2018 i møde med en styrkelse af talentudviklingen.

”Taastrup FC er en breddeklub, men én af vore kerneværdier er udvikling. Det er med baggrund i det, at vi nu henter A-licens træner Jon Bryntjeson med erfaring fra både Brøndby og Vanløse ind for at styrke og udvikle vores talentarbejde yderligere”, udtaler formand for Taastrup FC Birgitte Hamborg Faarbæk.

Konkret betyder det, at hver årgang fra u10 til u15 udvælger 8 spillere, der én gang om ugen får specifik teknisk træning udover de ugentlige træ ninger. Tanken er, at spillerne bliver udfordret på et højere niveau, så de styrker deres talentet. 

Styrkelsen af Taastrup TCs talentudviklingen er også målrettet de enkelte trænere.

” Til træningen deltagere Taastrup FCs egne trænere fra de forskellige årgange både under og efter træningen. Under træningen deltager der trænere som assistenter og observatører, og efter er der opsamling og sparring i forhold til øvelserne og teorien bag dem med Jon Brynjeson. Herved sikrer vi, at inspirationen og udviklingen også gælder vores trænerstabe fra de enkelte årgange og at, de dermed kan bibringe resten af truppen nye viden.” fortæller Birgitte Hamborg Faarbæk og fortsætter. ”Vi tror på at vi nu sætter gang i en proces der styrker vores sportslige resultater.”

Taastrup FC er én af Vestegnens største breddeklubber, og har udover eget talent arbejde også et samarbejde med Brøndby IF om talent udvikling. ”Vi er glade for vores samarbejde med Brøndby IF, og det samarbejde bliver der ikke ændret ved, selvom vi nu internt styrkers vores organisation i forhold til Taastrup FCs talenter oplyser Birgitte Hamborg Faarbæk og slutter

 ”En del af klubbens DNA også at, vi er en breddeklub plads til alle. Så uanset hvem man er, og hvilket niveau man spiller på, er man velkommen i Taastrup FC”