Menu

Fin sæson for Taastrup FC’s herre seniorhold

image
Ingolf Skafte
08. juli 2018 kl. 13:15

 

Til trods for en lidt turbulent sæson med cheftrænerskifte midt på sæsonen, sluttede TFC’s hold i Danmarksserien på en flot 6. plads.  Morten Rasmussen har i samarbejde med sin stab omkring holdet og den meget unge spillertrup leveret en flot forårssæson. Trænere og spillere må nøjes med 3 ugers sommerferie og allerede mandag den 9. juli starter træningen igen. Taastrup FC siger tak til holdets mange fans og håber på stor opbakning igen i den nye sæson. Første hjemmekamp spilles tirsdag den 21. august kl. 18:30 på stadion i Taastrup Idrætspark

HS/2 rykkede efter sidste sæson op i serie 2. Spillertruppen er også på dette hold meget ung, men fighterviljen og de tekniske færdigheder fejler ikke noget. Holdet har spillet en flot sæson og særligt her i foråret har det set rigtig godt ud. Holdet sluttede på en flot 5. plads.  Også her er optimismen stor op til den nye sæson.

HS/5 består primært af spillere fra den meget brede 2. holds trup nogle gange suppleret en lille smule med spillere fra klubbens øvrige hold. Også dette hold rykkede op efter sidste sæson og har spillet i serie 4. Holdet består om muligt af næsten endnu yngre spillere end HS/1 og HS/2. Holdet har gjort det glimrende og sluttede på en 3. plads. Det var først i sæsonens næstsidste kamp at oprykningen til serie 2 glippede.

Ud over de 3 hold bestående af meget unge spillere, kan TFC præstere at stille med yderligere 2 herre seniorhold, som begge har spillet i serie 3 i den forgangne sæson. De 2 lukkede hold består af noget mere rutinerede spillere. HS/3 med en gennemsnitsalder på næsten 36 år har haft en flot sæson. De gamle drenge sluttede på en andenplads og dermed oprykning til serie 2. Efter en ansøgning til unionen har holdet dog fået lov til fortsat at spille i serie 3 efter sommerferien.

HS/4 har haft en lidt svær sæson. Selv om holdet gjorde det godt hen mod slutningen af sæsonen blev det dog til nedrykning til serie 4. Spillertruppen er ved godt mod og ser frem til en ny sæson med håbet om en del flere sejre end det sidste års tid.