Menu

HS2 og HS4 er nu begge nået flot i mål med efterårets kampe.

image
Andreas
03. november 2018 kl. 20:47

HS2 og HS4 - klubbens 2 åbne seniorhold under 1 holdet er nu begge nået flot i mål med efterårets kampe. Begge hold kom rigtig flot fra start men også mod modstandere fra den tunge ende af rækken, så vi var på begge hold meget spændte på hvordan det skulle gå når vi skulle op imod hold fra toppen af rækken.

Begge hold løb dog også ind i et par nederlag undervejs, men fik dog helt klart også de point som skulle til for der er noget at spille om i foråret, i den sjove ende af rækken - så vi ser frem til forårsturneringen med positive øjne.

Og så gjorde det bestemt heller ikke noget at begge hold fik flotte sejre i lørdags med hhv. 1-0 over Grønne Stjerne og 3-2 over Brøndby.

Generelt har vi også været rigtig gode til at træne og vi har ofte været så mange at vi har været nødsaget til at dele os op for at få mest ud af træningen med en masse bold i fødderne. Vi er dog altid åbne for at få flere nye spillere ind - og hen imod jul der hyggetræner vi hver tirsdag kl. 19.00 på vores kunstbane.

Hvis der skulle være nogen derude som kunne have lyst til at komme og se hvem vi er til vores hyggetræninger er man meget velkommen.

Kontakt i så fald vores træner Andreas på tlf. 28 60 62 00.

 

 

Luk