Menu

HS åbne hold 2 og 3 kommet godt fra start

image
Andreas Nielsen
23. september 2018 kl. 19:26

For klubbens åbne breddehold hos Herresenior er vi efterhånden kommet halvvejs gennem efteråret med vores 2 hold der spiller serie 2 og vores 3 hold der spiller serie 4. Der er løbne hele tiden kommet nye spillere til og kombineret med nye trænere fra sæsonstart er der sket lidt ændringer.

Vi har efterhånden fået et meget fint træningsfremmøde hvor det mere er reglen end undtagelsen at vi er ca. 30 mand til træning. Dette gør der er mange folk der byder sig til og vi har derfor en god sund konkurrence om pladserne i weekenden når holdene er ude at dyste.

Åben hold 2

Dette afspejler sig for begge hold også meget flot i tabellen da 2 holdet har lagt fra land med 4 sejre ud af 6 mulige og 13 point det pt. betyder en flot 2 plads i rækken. 3 holdet står dog på ingen måde tilbage for dette og har lagt fra land med 5 sejr i 5 kampe - altså de har gjort rent bord. For begge hold er vi dog opmærksomme på at det ud fra tabellerne ligner vi har mødt mange hold fra bunden af rækkerne og derfor har den næste måned tid meget stor vigtighed for begge hold for at få sluttet efteråret godt af. Der vil man helt sikkert møde stærkere modstand - og så bliver det jo spændende at se hvordan denne opgave klares af begge vores hold.

 

Åben hold 3

Luk