Menu

Status for HS1 før vinterpausen

image Bolddrengene fra U12 ved sidste hjemmekamp
Jørgen Kolter
13. november 2019 kl. 14:09

Med forrige lørdags hjemmekamp mod Herlev i Danmarksserien blev der sat et foreløbigt punktum for klubbens bedste herresenior hold.

Cirka 100 tilskuere overværede i regnvejr, at den sidste kamp endte med et slutresultat på 2-2. En kamp Taastrup burde have vundet og ekstra ærgerligt at gæsterne først scorer det udlignende mål i overtiden. Havde Taastrup vundet kampen ville det have betydet en placering i bedste halvdel af rækken.

Alt andet lige må efterårssæsonen dog overordnet set betragtes som godkendt og med en god afslutning med 7 point i de 4 sidste kampe.

Det betyder en placering i midten af tabellen og med en pæn afstand til rækkens 3 nederste hold. Godt nok er den ”stiplede” linje for nedrykning på 4 hold, men det er meget teoretisk, at den sidste plads vil udløse en nedrykning og i givet tilfælde vil det være tale om en ”play-off” kamp.

Holdet har siden midten af foråret udviklet sig rigtig godt og mange af holdets unge spillere er ved at træde i karakter som spændende spillere med et stort udviklingspotentiale.

Holdets stab med cheftræner Michael Skjold i spidsen har også lykkedes med at få indført en boldbesiddende og offensiv spillestil, der gør at holdet er langt mere spændende at følge end de sidste par sæsoner rent fodboldmæssigt.

Det er også lykkedes at få en god sammentømret trup, der udviser flot fremmøde og flid i træningspassene, der igen smitter af på kampindstillingen. Holdet har en gennemsnitsalder, der i Danmarksserie sammenhæng er meget lav og det har i enkelte kampe betydet, at bundniveauet har været uforholdsmæssigt lavt ligesom enkelte kampe er tabt i de sidste minutter, og hvor den manglende rutine har været udslagsgivende. Det er et indsatsområde, der med sikkerhed vil blive forbedret i takt med tid og træning, hvorfor foråret kampe kan imødese med ro i sindet.

Der skal også lyde en stor tak til alle dem, der hjælper med at få afviklet holdtes turneringskampe på hjemmebane. Der tænkes her på ”Bodens folk” med Jeanette og Joy i spidsen, Stadion speaker Henrik og ”dørvogterne” Finn og Rene samt vores ualmindelig gode bolddrenge fra U-12. Også en stor tak til Michael Sørensen for plakatophængning i byen.

Taastrup FC Herresenior 1 ser frem til at byde alle velkomne til forårets turneringskampe.

Holdet spiller i øvrigt en træningskamp førstkommende lørdag d.16 november kl.14:00 på Gadehaven mod Gørslev fra Sjællandsserien.

Luk