Menu

Foredrag med Peter Liljensten: Kickstart din hurtighed på banen

image
15. august 2019 kl. 18:00

Peter Liljensten kommer d. 30. September 19.00-20.30 i klubhuset og holder et foredrag med titlen: Kickstart din hurtighed på banen og bliv den bedste.

Gratis adgang for klubbens medlemmer fra 12 år og deres forældre, men tilkendegiv meget gerne på Facebook, at du kommer, så vi har en ide om, hvor mange vi bliver: https://www.facebook.com/events/420117431933744/

Peters beskrivelse af foredraget:
Som noget helt unikt tilbyder jeg at holde et lærerigt foredrag, der handler om, hvordan unge fodboldspillere bliver hurtigere, dygtigere og mere eksplosive på banen. Mit foredrag henvender sig både til unge fodboldspillere, deres forældre og til fodboldtrænere, så der er noget for alle. 

På foredraget får du værdifuld viden om, hvad du skal gøre for at blive den næste Christiano Ronaldo, Usain Bolt eller Pernille Harder, og jeg giver dig praktisk indsigt i øvelser og teknikker, der forbedrer dit spil, din styrke og din mobilitet. I hører om, hvad der fik 15-årige elitefodboldspiller Rasmus Winther Højlund fra F.C. København på U16-landsholdet, 15-årige Jazmin Petersen fra B93 til U16-landsholdet og 16-årige Victor Vasquez fra FC Roskilde til prøvetræning i La Liga-klubben Deportivo Alaves.

1 times foredrag + spørgsmål “Kickstart din hurtighed på banen og bliv den bedste” På foredraget fortæller jeg trænere, spillere og andre interesserede om:

- Hvad skal der til for at blive den nye Ronaldo og Bolt?
- 11 fokusområder til hvordan du bygger en bedre løbestil op
- Hvordan bliver du hurtig på 5, 10, 20, 30 meter  
- Hvorfor det er vigtigt, at træne 30 minutter ekstra i forhold til dine konkurrenter 
- Talentudvikling / visualisering teknikker 
- Mentaltræning - også når man kun er 12 år
- Hvor meget du kan rykke dig på 3 måneders effektivt træning 2 gange om ugen

http://www.Peterliljensten.dk