Menu

Påske-hilsen fra Taastrup FC

image
04. april 2020 kl. 17:40
Kære alle medlemmer af Taastrup FC

Påsken står for døren og det ville have betydet, at helligdagene skulle fejres med familie og venner og for en del holds vedkommende afvikling af de første turneringskampe.

Sådan ser verden desværre ikke ud. Danmark og resten af verden ligger stille og øde hen, mens epidemien raser.

Mange ting er ændret i hverdagen og som tiden går, træder afsavnene mere og mere tydeligt frem. Mange af os savner også de grønne baner og ikke mindst det sociale samvær med holdkammeraterne og alle andre i klubben.

Optimisme er altid godt, men man skal også være realistisk i sine vurderinger og det må nok erkendes, at muligheden for at det bliver maj måned før end bolden triller igen, desværre ikke kan udelukkes. Selvom Statsministeren har antydet, at der muligvis vil ske en grad af genåbning efter påskedagene, er det næppe idræt hun har haft i tankerne og slet ikke fodbold med sin høje grad af nærkontakt.

Bestyrelsen følger udviklingen tæt og når afgørende nyt foreligger, vil I naturligvis blive orienteret med det samme.

Endelig skal nævnes et godt tilbud fra en af klubbens sponsorer (Stokholms Vinimport), hvor der går 10% til Taastrup FC, samt gives en rabat på 20% på alle ikke-nedsatte varenumre. Se mere her: Tilbud fra Stokholms Vinimport

I ønskes alle en rigtig god påske.

De bedste hilsner

På vegne af bestyrelsen

Jørgen Kolter
Formand