Menu

Hilsen fra bestyrelsen 2

image
27. marts 2020 kl. 14:17

Kære alle

Næsten alt har det med at trække ud. Også den nuværende krise ser ud til at blive langvarig, og som det er meldt ud fra officielt hold, forventes ”højdepunktet” først at ramme landet i ugen efter Påske.

Det betyder også, at en åbning af idrætsanlæg og turneringspremiere begynder at have lange udsigter. Et bud kunne derfor være, at det tidligst bliver i maj måned.

SBU har lagt en beskrivelse af diverse scenarier med udgangspunkt i mulige startdatoer ud på deres hjemmeside (http://dbusjaelland.dk/nyheder/2020/marts/scenarier-for-turnering-og-staevner-i-foraaret/).

Så snart der kommer en konkret udmelding fra SBU, vil Taastrup FC naturligvis agere i forhold til dette, og klubbens medlemmer vil blive orienteret.

Det er en udfordrende periode for alle medlemmer af klubben, og som tiden går, føles det mere og mere som en udelukkelse fra det liv, som vi alle har været vant til at leve. Med udsigten til forsat at skulle undvære livet på og omkring banerne i nok en rum tid, skal der herfra sendes en hilsen med et ønske om alt godt indtil videre.

På bestyrelsens vegne

De bedste hilsner

Jørgen Kolter

Formand