image
Michael Sørensen
19. september 2021 kl. 22:18
Lørdag drog Taastrup til Nysted for at spille mod DMI i et meget vigtigt opgør i bunden af Sjællandsserien.
Taastrup satte sig på det meste fra kampens start. Holdet spillede rigtigt fint og fik også skabt 2-3 gode muligheder i løbet af første halvleg, dog uden at få omsat dem til scoring.
Holdet gik til pause fortrøstningsfulde med troen på at hvis man fortsatte på samme måde i 2. halvleg skulle scoringerne nok komme.
Og heldigvis fik man ret - efter en endnu bedre 2. halvleg fik man en 3-0 sejr i hus. Målscorerne var Silius Motlaugh, Mikkel Knudsen samt et drømmemål af Anders Stilling, der bragede bolden i mål fra 25 meter via undersiden af overliggeren.
Målmand Andreas Overgaard Hansen skal også roses, da han ved stillingen 1-0 havde en meget vigtig redning på et sjældent forsøg fra DMI.
Holdets næste kamp er lørdag d. 25/9 kl. 12.00 hjemme mod Næstved IF.