Klub 120s referat af HS1 kamp mod GVI

image
Michael Sørensen
18. maj 2021 kl. 19:32
Taastrup FC led søndag eftermiddag et ærgerligt nederlag på 2-3 ude mod GVI. I forhold til den seneste kamp hvor 7 spillere var fraværende grundet corona, var de 4 blevet kampklare - så holdet var noget tættere på en ''normal'' trup på en kampdag.

GVI kom hurtigt foran 1-0, men Taastrup fik udlignet efter et kvarters spil ved Mickey Mikander. Denne stilling holdt halvlegen ud.
Midt i anden halvleg bragte Philip Nielsen Taastrup foran 2-1. Desværre kunne Taastrup ikke holde denne føring - 2 mål til GVI i de afsluttende 10 minutter betød desværre at holdet måtte
drage tomhændede hjem.
Taastrup's næste kamp er den meget vigtige udekamp mod Skjold Birkerød - de 2 hold ligger p.t. med lige mange point i tabellen. Kampen spilles onsdag kl. 19.00 i Birkerød.