Klub 120s referat af HS1 kamp mod Herfølge

image
Michael Sørensen
04. september 2021 kl. 16:46
Taastrup FC løb torsdag aften ind i det tredje nederlag i træk da de tabte en tæt kamp 0-1 ude mod Herfølge.
Herfølge var bedst i en chancefattig 1. halvleg - men tættere end et langskud på overliggeren kom hjemmeholdet ikke.
Taastrup startede 2. halvleg rigtigt fint - bolden blev holdt fint i egne rækker og man skabte også en kæmpechance ca. 10 minutter ind i halvlegen. Frederik Hansen blev spillet helt fri tæt under mål, men på mirakuløs vis fik Herfølges målmand holdt bolden væk fra netmaskerne.
Efter en times tid kom Herfølge så foran - på et rigtigt flot mål hvor bolden blev flugtet ind fra kanten af feltet.
Taastrup forsøgte ihærdigt at finde vej til en udligning, men desværre modstod Herfølges forsvar Taastrup's pres kampen ud.
Klub 120's Man Of The Match blev unge Martin L. Sibbert i midterforsvaret.
Holdets næste kamp er lørdag d. 11 september kl. 12.00 hjemme mod Nykøbing FC.