Menu

Klub 120s referat af HS1 kamp mod Husum BK

image
12. juni 2021 kl. 20:10
Fredag aften tog Taastrup FC en meget vigtig - og nødvendig - sejr på udebane mod Husum BK. Det blev til en 2-1 sejr efter et meget sent sejrsmål.
Husum BK tog føringen allerede efter 13 minutters spil, men midt i første halvleg udlignede Taastrup ved Silius Motlagh.
Kampen igennem sad Taastrup på spillet, spillede fint men var ofte uskarpe enten med afslutningerne eller den sidste aflevering manglede skarphed.
Længe lignede det et uafgjort resultat, men i 4 minutters overtid scorede Kristian Skovby det afgørende mål.
En meget vigtig sejr i bestræbelserne på at undgå nedrykning.
Det er nu afgjort at der er 9 hold der rykker ned - så Taastrup skal op på 5.-pladsen for at undgå nedrykning, p.t. ligger holder nr. 7 - med 3 point op til den rigtige side af stregen.
Holdets næste kamp er fredag d. 18/6 kl. 19.00 hjemme i Taastrup Idrætspark mod Avedøre. Vi håber at mange vil komme ned og støtte holdet.