Klub 120s referat af HS1 kamp mod Skjold Birkerød

image
Michael Sørensen
21. maj 2021 kl. 16:54
Taastrup FC tog onsdag en flot og særdeles vigtig 5-4 sejr ude mod Skjold Birkerød efter et vanvittigt comeback.
Kampen startede meget livligt med et par chancer i begge ender i begyndelsen af kampen. Birkerød bragte sig foran 1-0 efter 12 minutter - og det blev 2-0 midt i halvlegen, meget ærgerligt for Taastrup der i sekunderne inden havde misbrugt en kæmpe chance efter en dødbold.
Resten af 1. halvleg havde Taastrup meget svært ved at skabe det store - så man gik til pause bagud 0-2.
Det blev meget hurtigt værre - indenfor det første minut af 2. halvleg havde Birkerød bragt sig på 3-0 efter et indlæg sejlede i mål tæt op af bagerste stolpe. På dette tidspunkt så det meget svært ud for Taastrup.
Holdet viste dog fantastisk flot moral, tog godt fat i spillet og kom på 1-3 på et straffespark efter 52 minutter. Herfra stod der faktisk Taastrup på det hele.
Offensivt spillede holdet noget af det bedste fodbold meget længe. 2 hurtige mål fulgte så efter 62 minutter stod der 3-3.
Taastrup kom på 4-3 efter 72 minutter på et flot langskudsmål af Kristian Skovby. Taastrup styrede det meste på dette tidspunkt - så alt åndede fred og ro - men på en hurtig omstilling fremtvang Birkerød et straffespark som blev omsat til 4-4.
Det lignede et ærgerligt pointtab - men i 3 minutters overtid scorede Taastrup det afgørende mål.

Blandt mange gode præstationer skal særligt fremhæves Mickey Mikander, der scorede 3 mål ( deriblandt sejrsmålet ) og derudover bidrog med
en assist.

Den ''normale'' sæson er nu færdigspillet - og Taastrup skal spille i nedrykningsspillet.
Første kamp er lørdag kl. 12.00 i Taastrup Idrætspart - modstanderen er Tårnby FF. Grundet corona restriktioner er der kun adgang for 50 tilskuere - så interesserede opfordres til at komme i god tid. Ligeledes grundet restriktionerne har udeholdets fans desværre ikke adgang.