image
Michael Sørensen
24. maj 2021 kl. 21:23
Lørdag middag tog Taastrup FC imod Tårnby FF hjemme i Taastrup Idrætspark. Det blev en tæt kamp.
Første halvleg var jævnbyrdig, med et spilovertag til udeholdet. Taarnby var tæt på at bringe sig foran efter et kvarters tid, men Oliver Lip parerede hovedstødet fra kort afstand.
Lidt senere fik Tåstrup en friløber men Daniel Janums afslutning blev klaret af udeholdets målmand. Bedst som man troede at halvlegen skulle ende målløs fik Tårnby scoret - et flot skud fra kanten af feltet gik ind i det lange målhjørne.
Tårnby startede også 2. halvleg bedst, Oliver Lip havde endnu en god redning som holdt Taastrup inde i kampen. På en omstiling kom Mickey Mikander pludselig alene igennem, blev revet ned bagfra og dommeren valgte at give det røde kort til Tårnbys forsvarsspiller. Dette medførte at Taastrup blev spilstyrende - og det udnyttede holdet ca. 10 minutter senere.
Efter et hjørnespark opstod der klumpspil foran målet, flere forsøg blev blokeret men i sidste ende fik Mickey Mikander prikket bolden over stregen.
Taastrup pressede herefter på for et sejrsmål, men blev aldrig rigtigt farlige - Tårnby havde også et par omstillinger, men ingen af holdene var tæt på at score sejrsmålet. 1-1 må siges at være et fair resultat.
Holdet ligger nu nr. 7 i nedrykningsspillet med 26 point. Der er i alt 14 hold i nedrykningsspillet - og 7 eller 8 hold rykker ned.
Næste kamp er på lørdag ude mod Union kl. 14.00.