image
Michael Sørensen
31. maj 2021 kl. 14:45
Union og Taastrup FC spillede lørdag uafgjort 2-2 i en tæt kamp.
Union kom bedst fra start og bragte sig foran allerede efter 10 minutters spil. Føringen holdt dog ikke længe, Silius Motlagh udlignede midt i halvlegen.
Union var mest på bolden, men der var chancer i begge ender af banen. Kort før pausen kom Union foran 2-1.
Den jævnbyrdige kamp fortsatte i 2. halvleg men det lykkedes for Taastrup at få udlignet med ca 10 minutter tilbage af kampen. Målet blev scoret af Josef Fakhry Alaa Al Dyen Ahma.
I sidste referat har der desværre sneget sig en fejl ind - det er 8 eller 9 hold som rykker ned (og ikke 7 eller 8 hold som tidligere skrevet).
Dette gør bestemt ikke opgaven lettere - Taastrup ligger p.t. nr. 7 ud af de 14 hold - altså 8.-sidst.
Holdets næste kamp er lørdag d. 5 juni hjemme i Taastrup Idrætspark mod Fremad Valby kl. 12.00