Menu

Nyt fra Brøndby Masterclass

image
05. september 2021 kl. 16:51

Som I måske ved er Taastrup FC samarbejdsklub med Brøndby IF og som en del af det er vi også med i Brøndby Masterclass.

Vi har netop modtaget følgende beskrivelse af et nyt initiativ, som vi ser frem til går i luften:

”Hvad er Brøndby Masterclass Klubrådgiver ?

Brøndby Masterclass ønsker at inspirere børnetrænere til god træning og gode fodboldmiljøer.
Brøndby Masterclass ønsker at etablere og understøtte nuværende og fremtidige læringsmiljøer for spillere og trænere, samt at gennemgå nuværende struktur i børneafdeling, med formål at yde trænerfaglig sparring til trænere og ledere i børneafdelingen i samarbejdsklubberne i Brøndby Masterclass.

Vi ønsker I fællesskab med Taastrup FC, at videreudvikle børneafdelingen U6-U12 med vores koncept Brøndby Masterclass Klubrådgiver. Brøndby Masterclass kommer til, at ligge 50 timer i Taastrup FC de kommende 6 måneder, hvor vi vil gå følgende punkter igennem:

  • Gennemgang af nuværende struktur i børneafdelingen
  • Yde trænerfaglig sparring til trænerne gennem observation og inspiration træninger for enkelte og alle hold
  • Understøtte ledelsen og sportslige udvalg i nuværende og kommende strategier i børneafdelingen
  • Tilbyde intern træneruddannelse

Til slut vil vi vende tilbage med en analyse på hvor vi ser Taastrup FC og hvor vi vil anbefale, at der gøres en indsats for, at rykke Taastrup FC børneafdeling yderligere.

Taastrup FC forpligter sig, at tilbyde alle deres trænere i børneafdelingen DBU C1 og DBU C2 Træneruddannelse, samt de skal samle børneafdelingen til træninger, fællesmøder, uddannelser og følge op på analysen fra Brøndby Masterclass.

Brøndby Masterclass ser Taastrup FC som en vigtig samarbejdspartner og vi glæder os til, at i fællesskab med Taastrup FC, at rykke børneafdelingen yderligere det kommende stykke tid ”

Luk