Menu

Afslutning på Klubrådgivning

image
31. marts 2022 kl. 17:00

Vi har i denne uge modtaget en fyldestgørende rapport fra Brøndby Masterclass. Rapporten er en afslutning på de 50 timer som Brøndby Masterclass har brugt i Taastrup FC på klubrådgivning i løbet af det sidste stykke tid.

Vi vil derfor gerne følge op på hvad vi har fået ud af de 50 timer som Brøndby Masterclass har brugt hos os.

"Samarbejdet har været helt sublimt"

- Brian Hansen, Taastrup FC

Vi har haft besøg af Christian Sørensen fra Brøndby Masterclass hos os. Christian har brugt sin tid hos os på inspirationstræninger, observationer og supervisioner på banen. Klubrådgivningen hos os startede hos ledere i klubben og hos bestyrelsen, hvorefter at den bevægede sig til trænere og ned på græsset efterfølgende. Det er altså igennem hele klubben at klubrådgivningen har taget sit præg.

Christian Sørensen udtaler:

- ”Vi kigger på, om klubben har en strategi, mission, vision og værdier, som de kan spejle sig i og bruge i dagligdagen. Med Klubrådgiver-idéen ønsker vi at bevæge os fra bestyrelsen, til lederne, til trænerne og helt ind på banen til at kigge på materialerne og forholdene i klubben”

- ”Alle de elementer, som vi gennemgår og observerer i klubben, samler vi så i rapporten. Her kommer så råd til mulige tiltag og idéer til forbedringer, både på kortere og længere sigt.”

Hos Brøndby Masterclass Klubrådgiver-team har det også været deres vision at ville udvikle de frivillige trænere og give flere kompetencer, så at børnetræningen hos os kan blive endnu bedre. Det er vi i Taastrup FC meget tilfredse med, da at det også er et område vi vægter højt. Vi synes at vores frivillige ildsjæle er essentielle for børneafdelingen og det gode fodboldmiljø i klubben.

Brian Hansen, der er en del af vores sportslige udvalg, og som har været en stor del af Klubrådgivning samarbejdet udtaler:

- Vi er begyndt at tage action på nogle af de gode tiltag, som rapporten opfordrede til. Der er blandt andet sammensat et børneudvalg med repræsentanter fra det sportslige udvalg med ledere fra klubben og fire trænere fra U7 til U10, der skal styrke børnefodboldmiljøet.

- Det er et stort ønske, at vi kan tilknytte en børneudviklingstræner. Vi tror på, det kan medvirke til at udvikle os inden for de områder, som Klubrådgiver-rapporten berører. En børneudviklingstræners arbejde kan forgrene sig til alle de frivillige børnetrænere i klubben, siger Brian Hansen håbefuldt.

Brian Hansen mener, at rapporten kan bruges som et skulderklap til hele klubbens børneafdeling. Klubrådgivers observationer har bekræftet os i, at vi har gjort et godt stykke arbejde indtil videre – og nu vil vi fortsætte.

- ”Nu skal vi til at udarbejde en fælles mission og vision for klubben, og skal til at udbygge den sportslige strategi, så vi kan skabe et bedre fodboldprodukt”, siger Brian Hansen.

- ”Vi er blevet klogere på, hvordan vi vil udvikle os som klub. Vi ønsker at komme tættere på vores trænere og hjælpe dem mere i hverdagen, for når trænerne udvikler sig, så gavner det børnene.”

 

Stor tilfredshed
Det er ikke kun her ved afslutning og modtagelse af rapporten at var har kunnet mærke hvad at klubrådgivningen har bidraget med. Det har været en proces som har været lang, men virkelig god og givende. Vi har kunnet se mærkbare resultater efter hvert besøg.

- ”Vi har fået mange positive tilbagemeldinger efter Christian har været forbi. Jeg har fået fortalt, at der har været en stor udvikling fra første træning til anden træning, når Christian har været ude at observere og inspirere”, fortæller Brian Hansen.

Det gode samarbejde
I Taastrup FC er vi utrolig glade for samarbejdet mellem os og Brøndby IF.

- Samarbejdet har været helt sublimt, både før og efter klubrådgiverens besøg. Vi fik i forvejen tilbudt en masse sparring, men nu har vi fået endnu mere værdi ud af samarbejdet med Brøndby IF, siger Brian Hansen.

Luk