Menu

Brøndby Masterclass samarbejdet

image
22. marts 2022 kl. 16:00

I Taastrup FC har vi et samarbejde med Brøndby IF som vi ønsker at dyrke så meget som muligt.

I et nyt koncept fra Brøndby Masterclass ønsker de at give deres samarbejdsklubber mulighed for at udvikle og skabe et bedre læringsmiljø - både for spillere og trænere. I samarbejdet ønsker Brøndby Masterclass også at bidrage til at skabe et godt fodboldmiljø for børnetrænere og hjælpe til de mest optimale træningsstrategier og udførelse af samme.

Christian Sørensen, der er en af hovedpersonerne bag Brøndby Masterclass, som er Klubrådgiver samt ATK+ ansvarlig er en af de personer som er centrale når vi benytter os af vores samarbejde med Brøndby IF.

Vi har over de seneste måneder oplevet at Brøndby Masterclass har lagt 50 timers arbejde i Taastrup FC. Herindunder har Christian Sørensen samt hans kollega Kenneth Carlsen hjulpet med at uddanne frivilige børnetrænere, samtidig med at skabe det bedste miljø for unge spillere i Taastrup FC.

- Vi vil som klub gerne være med til at tage ansvar børnefodbold i vores område. Vi ønsker, at børn, og trænere, får de mest optimale muligheder for at udvikle sig – både personligt og sportsligt.

- Med en analyse af klubbens hold og træning helt fra U6 op til U12, sørger vi for, at samarbejdsklubberne kan tilbyde den bedste træning, og at forældrene er motiverede for at videregive læring til børnene, fortæller Christian Sørensen, som er ansvarlig for Brøndby Masterclass Klubrådgiver. 

 

Hvis du ønsker at læse mere om konceptet, har Brøndby IF skrevet en artikel omkring det:

https://brondby.com/nyheder/masterclass/2021-22/marts/brondby-masterclass-klubradgiver-styrker-bornefodboldmiljoer

Luk