Første nederlag i Sjællandsserien

image
12. september 2022 kl. 16:54
Torsdag aften i sidste uge spillede Taastrup FC ude mod FC Rudersdal.
Kampen endte desværre med et nederlag på 2-1, i en kamp hvor marginalerne absolut ikke var
på Taastrup's side.
Generelt var det en åben kamp med massere af situationer i begge felter.
Hjemmeholdet startede bedst og bragte sig foran efter 17 minutter.
Herefter kom Taastrup bedre med og overtoget var mere og mere på Taastrup's side, som første halvleg skred frem.
Udligningen faldt kort før pausen da Philip Folman scorede på en ripost efter målmanden i første
omgang havde reddet Frederik Hansens forsøg.
I anden halvleg fortsatte Taastrup det fine spil - men i mål ville bolden ikke.
I 2 ret ens situationer - på hver sin side af pausen - hoppede og dansede bolden nærmest på
hjemmeholdets mållinje i flere sekunder - men uden at havne i nettet.

Dette viste sig at blive kostbart - efter et hjørnespark med få minutter tilbage, afgjorde Rudersdal kampen med et flot hovedstødsmål.

Et bittert sent nederlag som holdet vil ærgre sig kraftigt over.

Klub 120 valgte Oliver Wilsky til kampens spiller - Oliver spillede en rigtig flot kamp på