Første sejr i sæsonen for Herresenior 1!

image
28. august 2022 kl. 14:00
Lørdag drog Taastrup FC til Farum for at spille et opgør mellem 2 hidtil ubesejrede mandskaber.
Taastrup endte med at trække det længste strå, og vinde kampen 2-1.
Efter en livlig åbning på opgøret med en stor chance til hvert hold dominerede Farum mere og mere.
Taastrup blev presset tilbage på banen og det lignede en snarlig scoring til hjemmeholdet.
En tredobbelt udskiftning fra Taastrup efter en halv times tid ændrede dog kampbilledet markant.
Pludselig fik Taastrup styr på kampen og begyndte at skabe chancer - og på en friløber scorede
Mathias Jensen til 1-0.
Resten af halvlegen, samt starten af anden halvleg fortsatte dominansen, men trods flere gode muligheder
fik man ikke udbygget føringen til 2-0.
Ud af det blå kom udligningen midt i 2. halvleg - Taastrup fik ikke clearet en høj bold inde i feltet, og det udnyttede Farum prompte. Kampen stod nu 1-1, efter 68 minutter spillet.
Taastrups reaktion på udligningen var dog god - de satte sig på kampen og med 9 minutter igen tog Frederik Hansen revanche for et par brændte chancer. ved at score det afgørende 2-1 mål efter flot forarbejde af Mickey Mikander.
Generelt spillede holdet en rigtig god sidste time af opgøret og vandt fortjent.
Klub 120 valgte Mickey Mikander som kampens spiller.
Holdets næste kamp er lørdag d. 3. september i Taastrup Idrætspark kl. 13.00 mod Liria FK.
Liria har fået nul point efter de første 3 kampe, og ligger dermed alene i bunden af tabellen.
Taastrup har fået 5 point i de første 3 kampe, hvor kun målscoren adskiller dem fra førstepladsen.
Der er lagt op til en spændende kamp på lørdag. Kom ned og bak holdet op, og støt holdet til at fortsætte deres flotte sæsonopstart.